(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну камон, якщо одна і та сама дія в одних країнах легко робиться тільки сплати все що маеш, а в україні це вимагає комусь давати на лапу на додаток до сплати всього це що? перемога?
-
не фоткай чужой балкон)
-
мій персональний досвід застарів, я останній раз з тим в 2018 стикався. але досвід друзів каже що ключові речі нікуди не поділися на митниці, в податковій, перевіряючих (пожежники, санепідем, мінтруд тощо). от наприклад митниця, офіційно можно через дію зробити декларацію та навіть самому стати брокером, на практиці між кабінетами будуть гоняти поки не занесеш, в цей час твій товар будуть знищувати і ти з тим нічого не можеш зробити. працюючий шлях - от правильний брокер, додаеш скільки скажуть за послуги і все буде ок і швидко. це 2021 рік, вже була ДІЯ і "порядок на митниці"
-
60 осіб - батальйон - ок
-
☝️ «Їм вигідно зображати нас, бурятів, якутів, алтайців, тувинців, як варварів. Я бажаю незалежності для своєї республіки, щоб мати право самостійно вирішувати свою долю», - так каже один з бійців батальйону «Сибір». ▫️Батальйон «Сибір» сформований з представників корінного населення зауральських територій рф: бурятів, якутів, калмиків, тувинців та інших народів. ▫️Батальйон діє, як частина Інтернаціонального легіону при Головному управлінні розвідки Міноборони України. ▫️На даний момент підрозділ налічує 60 осіб, і всі вони добровольці. ☝️Серед бійців підрозділу немає тих, хто був військовополоненим і виявив бажання воювати на боці України. Це достатньо освічені, підготовлені та мотивовані люди. Брати по Зброї | Написати нам
-
Ну не погано можна звикнути
-
Tom