(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, платіж по чеку можна відмінити
-
Та вони й прибирають гірше за людину за один раз. Головне що їм то не ліньки робити кожного дня, в результаті в середньому значно чистіше ніж самому то робити
-
а якщо, умовно, ми передумаємо туди ходити.....................я розумію, що гроші за реєстрацію і останній місяць я втрачаю, а як на рахунок решти чеків, їх можна якось відкликати?
-
Можна у відділенні банку попросити надрукувати потрібні чеки
-
Так, це нормальна практика. Знати гроші зможе тільки садочок і тільки на вказану дату
-
яку дату прийнято писати в полі "to become due and payable in advance on the___day of each and every month" відносно дня початку оренди у формі 410 ?
-
Зрозуміло, дякую
-
Вдруг кто увидит авто. Это Онтарио. Вряд ли конечно….
-
Тому що мій провтик Мені сказали онлію Дивитись Я і натискала там, було 1300, я позабирала галочки і вийшло 330 😭 Взагалом ось такі от справи А дилершип не звернув уваги, що вона неправильна
-
Нічого абсолютно не покриває Тому надія що люди будуть звертати увагу на лексуси завтра чи післязавтра Пишуть що є 72 години на все про все
-
Онліа в мене
-
Тільки ось коли страхова відмовляється виплачувати То геть не весело
-
Всім привіт , раптом хтось захоче допомогти ‼️HELP‼️ Сьогодні вночі у мене викрали авто біля будинку, моя страхова сказала, що нічого нн компенсує у випадку викрадення З сусіднього чату була пропозиція Прочесати паркінги та парковки на районі (янг та еглінтон) Можливо зможемо знайти, так як часто на добу залишають десь, а поітм відправляють Можоиво є бажаючі доєднатись? Можливо хтось на авто зможе допомогти
-
Вот вам грустная история 🙁
-
В Виктории около парламента с флагами Газы митингуют...
-
уже же оон чи кто там проголосовали
-
а шо требуют?
-
А це ми гуляли на ярмарку на брікворкс. Є більше фото самої ярмарки, але ці красивіші
-
Чеки віддали
-
Ще фото з хайпарку
23 Jan 2023, 01:02
355324/637535
less than a minute ago