(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Конкретніше пліз до кілометра)
-
Іспанія, чекаю на печиво
-
Саме так, взагалі переверни ситуацію - це досить uncomfortable, як ти уточнюєш чи правильно вимовляєш чиєсь імʼя, а людина така «Та називай, як зручно»)) вони хочуть чітких інструкцій, як тебе не образити)
-
Там гнездо левых у них в универе Виктории
-
Как во всех университетах почти ( в каждом по гнезду)
-
Не отдам в Гарвард поганый своих деточек😝
-
А так-то да, я тут кидала про скандал в Гарварде, позорище
-
Универ Виктории сейчас пол пробил после начала полномасштабного вторжения
-
Привіт! В кого які плани на суботу Nov 4? Робимо зустрічь підприємців і професіоналів в BC. Всі запрошені, ось лінк: www.eventbrite.com/e/unite-accelerate--tickets-740658518567?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl/?fbclid=PAAaY0UgOX3F7ahfhkAJPrm_x6Fx0WC7NA9FC4lsL21TJvsH0AWjGEsICFcJk_aem_AVxEidT8s7wyd64i-xEKZ4JHSJRvV21qE3_TBOme97IYcpxks_BjtI8BML1kYCPxnTk
-
На роботі вже більшість навчилася говорити Євгенія 😀
-
Ну штатовских евреев против Изралиля всё равно не побьёт никто
-
Наверное, только сидящие под российскими ракетами украинцы, ожидающие прихода Путина - они-то не в сша, а внутри страны, и это ничему их не учит🙄 и тех, и других с радостью использует пропаганда врага((
-
Там теж можна ходити та розбиратися, що то за євреї такі та чому вони за Палестину, але ж ніхто цього робити не буде, так само і в випадку України
-
А отам це окрім вищезгаданого ще й буквально російське походження, що множить всі інші фактори
-
Це окрема справа, так
-
Я думаю, тут більше питання цивілізаційне, культурне, ніж національне.. я таких в Києві знаю, батьки українці
-
Майже кожен другий в лугансько-донецькому регіоні не українець
-
Нагадаю
-
Тут питання чи вони українці, а не діти росіян, народжені в Україні
-
Те що не без урода то 💯
23 Jan 2023, 01:02
355355/634449
35 minutes ago