(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для чого?
-
В Україні встигають за цей час бюджет розпилити, побудувати, мабуть навіть 2 рази все це б встигли😁
-
Розкажи де на заході таке роблять швидко. В Азії роблять, але ніхто не захоче як в Азії
-
Зараз тобі розкажуть, чому в Торонто неможливо зробити ці роботи швидко
-
Нема з чим порівнювати, тут же унікальний проект.
-
З чим порівнюється? Конкретніше будь ласка
-
Так так, просто в Торонто клімат щось не таке
-
Кожен раз коли розповідають про ефективне будівництво в ЄС мені згадується історія аеропорту Берлін, як дуже показова
-
Щоб зрозуміти що з чим порівнюється. Зазвичай незрівнянні речі порівнюють просто самі того не розуміючи
-
Аха-ха, я тут їду на чілі і розмірковую про екстренні гальмування, попиваючи латешку:
-
Друже, що ти мені заливаєш? Я недавно купив ось це моно колесо яке може їхати 50 км тому що моє старе витискало максимум 35 і мене це не влаштовувало. А ти розказуєш про 30 на скутері. Мій перший скутер їхав максимум 25 і це мене бісило тому що в моїй компашці всі їздили 30 і я їх гальмував. Але ще більше мене бісило коли я прилетів у Вроцлав а там всі прокатні самокати залочені на 20. Це реально дроч їхати 20 км на годину.
-
Доречі сьогодні якраз купили це червоне колесо для моєї дружини. Це Kingsong S22 pro, там мотор на 3.3 квт номінальних, воно їде 70 км на годину. Піду розкажу їй як тут в чаті серце стає від 30 на самокаті.
-
От дивлюся на Берлінський транспорт, купа відмов також. Це не те європейське метро яке ідеальне? www.bvg.de/en/connections/traffic-news
-
частіше просто розпилити. розбудова київського метрополітену як примірник
-
і так, берлінське метро обслуговує менше пасажирів на рік ніж ТТС
-
Дивлюся на розбудову, продовження лінії того самого берлінського метро "The U2 was extended from Vinetastraße to Pankow; the connection opened on 16 September 2000. Excavation began in 1989, and construction began in 1997. The Mendelssohn-Bartholdy-Park station began construction as Hafenplatz in 1996, and was completed on 2 October 1998." Від початку робіт до завершення 9 років. @kszakharov напиши німцям листа, невміють будувати метро швидко.
-
Якщо нема року мусиш бути eligible for FSW
-
Навіщо мені писати їм листа, якщо я навіть не живу там?
-
"як позбавитися дружини не привертаючи уваги поліції"
-
бо ти явно знаеш скільки часу має то займати і що робити щоб швиденько будувалося. Чи є проблеми в ТТС? - купа. Чи найгірше це в світі? - Ні. Навіть порівнюючи з великими транспортними системами в EU вони "середні", далеко не найгірші бо будь яких метриках (відмови, затримки, вартість тощо). Якщо влізаеш в розмову будь готовий навести аргументи, інакше це тролінг, що заборонено правилами чату.
23 Jan 2023, 01:02
355740/634469
28 minutes ago