(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
невідомо що було на aws. там якщо просто зробити передплату на 3 роки буде знижка 50-60%. і от незрозуміло від чого вони рахують економію
-
-
Прям вот тут которые? aws.amazon.com/certification/certified-solutions-architect-associate
-
є ж офіційні гайди, де все розписано, з референсами. цього цілкаом достатньо щоб здати
-
так что если вдруг кто-то захочет клауд гуру юзать, то нафиг их, только ради песочницы если
-
Особенно с Route 53 накосячил точно
-
Подозреваю что завалил AWS SAA, лел Ограничился курсом на клауд гуру и немного доки амазона, а сами вопросы оказались намного более глубокие и сложные чем материалы/тесты от клауд гуру
-
Ну, если не сдал, то буду уже по этому готовиться, пасиб)
-
люди не полюбляють хмари поки свій цод не спробують, чи хочаб хостинг
-
Тримати ресурси у хмарі – це найкраще рішення практично для всіх компаній. Сам працював і працюю лише в компаніях із власними датацентрами чи серверними.
-
там є exam guide де перелік того що будуть питати. ще там є skill builder де цьому можна навчитися у форматі курсів (хоча постійно будуть в офіційну доку посилати і потрібно йти читати)
-
Пока я его только прошёл, может и сдал конечно, но я сомневаюсь
-
У попередній компанії на 700-1000 серверів була окрема команда інженерів та адмінів, які 24/7 займалися проблемами із залізом. То диск поміняти, то налаштувати мережу, то електрику до нової стійки підвести.
-
стем всё ещё не нужн потому что и так много
-
так, багато хто думає що «економія» в 200к на рік того коштує :)
-
от тут ще бувають цікаві вакансії venturesome.recruitrockstars.com/
-
клауд дорогий тільки якщо є купа трафіку, потипу CDN. і от якзо можете побудувати свій cdn дешевше ніж публічно - тоді ок. бізнес логіку виносити з клауду немає змісту, воно там пораховано рівно так щоб на рівень з залізом виходити після всіх оптимізацій