(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
😂😂😂
-
норм апарат за свої грощі. якщо просто потрібен смартфон і не хоче їбатися з андроїдами
-
да никто не будет парковать такие суммы ради телефона - это скорее complimentary за то, что вы такой красивый, умный-богатый и выбрали wealth simple
-
життя не бінарне. самсунг за 500 все ж таки значно гірше приблизно на всьому
-
кажуть, що можна у бранчі поторгуватися
-
А ті що приїдуть - ті будуть впахувати і їм буде не "до того". Якщо так подивитись - скільки там людей повиходило на марш за палестину в Торонто. Кілька тисяч? Я ж тут живу, все видно. Це на 3-мільйонне місто з найбільшим відсотком іммігрантів у, мабуть, всьому світі.
-
Та про Ізраіль то окрема тема. Так цікаво зараз слухати ці волі, коли там же навіть самі палестинці за те, щоб вбивати Євреїв без лімітів, зате отримувати у відповідь їм не подобається. Я от думаю - добре, що я в Канаді. Тут немає халяви як в Європі коли можна нескінченно жити на дотації держави і строчити дітей, тому тут оці притирені араби не понаїзжають і не понароджують таких самих відприсків - бо тут зимою на вулиці замерзнути насмерть можна, а без дотацій жити буде ніде.
-
так там наїбалово в полний зріст. починаючи з контракту який теоритично обмежений, але під час війсьокового стану ні, далі учбова частина де "Коли в учєбкє замість видачі майна годували історіями про сгорівші склади у Харкові". І таке на кожному кроці. Ну і обіцяння ротації, вже роками. Плюс коли повертаются в тил приходить розуміння що всі жертви їх та їх побратимів нікому нахрєн не всралися. Відповідно еміграція кудись де ти не будеш "йобнутим солдатом" і де не буде всюди нагадувань про наїбалово ціною в життя виглядає норм
-
А кто сказал, что дронщик будет без автомата?
-
Люди хотіли простих рішень, от вони й обрали