(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та я дуже сумніваюсь в собі ще
-
якби думав що зараз зможу когось там навчити то поїхав би
-
Робимо. От зараз замовив сплальників та термуху для тих хто служить. Бо все добре ж з оснащене. Блять.
-
Не те щоб я прям хотіла тільки кодити, але якщо вибирати між покодити та мітинги робити сутками - то мені приємніше перше.
-
❗️Привіт!❗️ Хочу попросити долучитися до збору, що проводить мій знайомий - Ігор! Хлопців трохи укомплектували, але ще треба утеплити. 😊 У зв’язку із збільшенням Спецпідрозділу розвідки на 23 особи, дуже необхідна термобілизна, шапки, рукавиці, термоноски! 💵Необхідна сума 70000.00 грн. Якщо є можливість, буду вдячний будь якій сумі! 🙏 Моно: 5375411500184127 Приват: 5363542015360747 Paypal: zivodin@gmail.com Задериголова Ігор Володимирович 🇺🇦🫡
-
Просто потім при пошуку роботи може виникнути проблема бо на більші гроші хочуть саме людину яка проводила мітинги і шерила знання, ми з дружиною саме зараз на ці граблі наступили
-
Шукаємо iOS-розробника, робота віддалено. Гнучкий графік, дуже гарний work life balance. Зарплатня від 105K middle до 130K senior. Без складного інтерв'ю з алгоритмами. Пишіть в приват www.workjam.com/ #вакансія
-
Хто тут в чаті забув що все погано і заплющився, підніми руку, я особисто тебе зазрадойоблю 😁
-
Залежить від ситуації. Мається на увазі що важливо вміти оцінити де є можливість дати іншим рости, а де треба зробити вже і зараз.
-
та всі сидять. зараз зранку стендап де всі а потім вже один з одним зідзвонюємось кому потрібно
-
лід теж на мітингах сидить?
-
Він теж знає що все погано, у нього теж все розплющено
-
🇺🇦 Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував ессе у якому виклав свої думки стосовно перебігу подій на фронті та сформулював рішення які дозволять переломити хід бойових дій. 🫡 Зібрали для вас головні тези 👉 Статтю повністю читайте тут 🤔 Шукаєте більше такого контенту? Тоді запрошуємо в наш Instagram #Україна 👀 Підписатись на Мілітарний
-
Якщо задонатите, ставте лайк)
-
Знайшла статті про Leadership Mindset. Ну я думала що замовникам в першу чергу важливо - делівері - і щоб багів не було Відповідно - якщо я бачу що за 15 хвилин можу починити щось (в даному випадку це баг) - то чому б ні? А вони кажуть ні, не треба чинити, хай повільніше але буде knowledge sharing в команді
-
Всі знають що все дуже погано. У всіх все розплющено, капітана очевидність вже звільнено давно
-
але це не відмінить факт що мітинги нудні
-
можна ще вдома накодитись щоб набридло
-
пост сдал пост принял
-
мені на думку приходить два варіанти: - або свічайся в ІС - або міняй роботу, щоб на мітингах цікаво було
23 Jan 2023, 01:02
358489/634676
about a minute ago