(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сказали в мемы. Пересмотрю еще, может что не понял.
-
Интересно как отреагируют когда дотации уменьшат на коммуналку
-
Ок. Буду знать)
-
Известный канал? Только нашел вот. Если мем туда и отправлю 😁
-
Я вот не понимаю. Кто-то в курсе?
-
цікаво глянути що і хто там в оригіналі сказав
-
Дивлюся, як гойдалки гойдаються – від оптимізму до депресії, від сподівань на краще до страху перед майбутнім. Навіщо ці гойдалки, якщо ми ніяк не зупинимо поїзд, котрий везе нас у майбутнє? Запам’ятайте: війни однаково бувають безжальні і до палкої віри, і до смертельної зневіри. Війни починаються раптово, всупереч пихатим спробам нашого розуму їх осягнути. Далі вони норовливо ідуть своїм шляхом, з тріском ламаючи не тільки похмурі прогнози циніків, але і рожеві сподівання наївних. Так, ця війна сповнена чудес, добрих для нас див. Такими дивами були деблокада Києва, наступ на Харківщині. Але навіть у чудес є своя межа, за яку вони ніколи не сягнуть. Найболючіше – бачити можливості, як ми можемо перемогти, але не мати сили примусити країну і людей навколо їх використати. Я бачу багато людей, котрі знають, які зміни нам потрібні – кожен з них занурений у свою галузь і глибоко там розібрався – але їх не чують. *** Весь наш поїзд, палаючи, несеться, летить у сторону безодні, його не зупинити. Але якоюсь дивною мелодією звучить стукіт його коліс, заспокоює мене, спонукає миритися і з сьогоднішнім вогнем, і з завтрашнім проваллям. Божество танцює танець руйнування – тож хто ми такі, щоб вчити його іншим танцям? Останні дні я бачу навколо зорі – вони світять вдень і вночі, крізь каміння, листя, дерева і асфальт. Це і є секунди мого справжнього життя, коли срібне сяйво йде крізь предмети поруч – і тисячі моїх можливих перемог у сотнях війн не допоможуть мені уникнути моменту, коли мої очі закриються і це сяйво назавжди згасне. Цей світ нам дали у борг. Хоч як ми не уникнемо віддати його назад, але нам пощастило отримати цей час з ним задарма.
-
Что думаете по поводу такой вакансии? Откуда такая спешка? Почему вакансия будет закрыта завтра?
-
Hello Slava, I hope all is well with you. I am currently looking for a "Senior Data Engineer" with the below skillsets: Job Requirements (Must-have Skills): 📌 An experienced Senior Data Engineer (with at lest 8 - 10+ years of relevant experience) to design and build a stack of data services on premise and in AWS cloud. Performing data integration and analytics work. Familiar with Data platforms and tools. 📌 Must have #Skillsets: - Java (i.e. Core Java, Spring Boot) - Scala - Relational Database (i.e. SQL server, Oracle, PostgreSQL, etc.) - Data Catalog and Lineage products (i.e. Informatica, Menta, etc.) - Data virtualization products (i.e. Dremio, Denodo, etc.) - Docker (i.e. OpenShift/AWS ECS fargate, etc.) - DevOps integration (CI/CD with GitHub, Maven, etc.) - AWS data components (i.e. S3, Aurora, Glue family, etc.) Tenure: 06 Months initially with possibilities of more extension afterwards)" to work with my below client (s). Main Client: EY Canada, End Client: BMO Bank Canada This role is based in GTA / Downtown, Toronto (Hybrid role) ***Pay rate: 80$ - 100$ INCORPORATED / hourly. + HST (depends on the skillsets and years of experience). Please note, this role will be closed by Tomorrow (Friday) at 12:00 PM EST / even earlier. If you have the above mentioned skillsets and if you happen to be interested, please forward / email me a copy of your updated Resume (Word Format) at your earliest and I will connect with you accordingly. Look forward to hearing from you soon. Regards, Ronald Mondal E-mail: [email protected] Senior Technical Recruiter at Experis, ManpowerGroup Canada
-
www.linkedin.com/in/ronaldmondal?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app
-
Всім привіт! Шукаю роботу вже майже 6 місяців та все ніяк не віходить. Маю дуже мало контактів з рекрутерами та співбесід. Я вже багато разів змінював резюме та Лінкедін але щось не працює. Гляньте будь ласка резюме: може з ним щось не так. буду дуже вдячний !