(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і тобі добрий ранок
-
Коли я постив щось з ботоферм і що не відповідало реальності
-
Хто тобі сказав що я не знаю про косяки в армії? Я просто вважаю що ці проблеми не вирішується розголосом, армія не публічна державна структура. Якщо це відповідає реальності чого тебе це турбує?
-
Давай ти це твердження перевіриш, бо це не відповідає дійсності.
-
щодо фейків то ти здається перепощував якйись рейтинг де україна там на 100500 місці, я вже тільки не памятаю рейтинг чого то був здається веденя бізнесу якийсь, але вийшло так що той рейтинг видало якесь дуже сумнівне агенство створене 2 роки тому, але всім вже пох було, бо понесли
-
а де я написав що не відповідало реальності? я написав що в тебе фокус інформаційного фону той які тобі розганяють, що ти постиш однобокі зради про корупцію, але ти не постиш наприклад зради про косякі в армії які там на місцях, бо тобі цього ботоферми не розганяють, бо за це не заплачено
-
а де я написав що ти не знаєш про них, я написав що ти про них не постиш. Цікаво чому проблеми армії не мають вирішуватись розголосом? Чим це відрізняється від корупції?
-
а давай ти?
-
Бо армія має жорстке підпорядкування і не підзвітна суспільству напряму. Вони виконують накази главкома
-
Другий кандидат в президенти?
-
Твердження має доводити той хто стверджує. Без цього це наклеп
-
Не можу, бо я маю доводити що то правда, а не навпаки.
-
В чем твой посыл вообще?
-
Ну ти можеш щось репостнути з русні тоді і теж казати а доведи що не правда