(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
maps.app.goo.gl/s2JYmafNvVvRWWmu7?g_st=ic
-
Будуть шукати guardians, можливо сконтактують наше консульство та пошукають родичів. Як не знайдуть, буде temporary foster care
-
www.pravda.com.ua/news/2023/11/3/7427118/
-
Там Альберта из CPP выходить собралась?
-
Я не пам’ятаю того поряд, але ж звісно все не пройдеш.. ще там є Версус кава, а поряд з нею Gyu-Kaku японське барбекю, сидиш грієшся смажиш собі щось)) але це пройти треба
-
У нього ж лише на днях було інтерв'ю перше, невже це спричинило
-
Хз, лише бачив що вийшло інтерв'ю А тепер звільнення Цікавий таймінг
-
а що він там казав?
-
Дуже люблю нашого президента за отакі речі 🌚
-
Звільнений командувач ССО Віктор Хоренко дізнався про рішення вже зі ЗМІ, — етер УП. Хоренко також заявив, що, в розмові із Залужним, головнокомандувач не зміг пояснити це рішення.
-
Президент змінив командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ: тепер їх очолює Сергій Лупанчук. 👀
-
Ну командувач ССО взагалі ні до чого у фронтових проблемах 🌚🌚🌚
-
А я ось просто люблю, не за що, а незважаючи ні на що😝
-
Я якраз цікавилася, кого ж будуть звільняти? Бо з того матеріалу Тайм виходило, що когось з військових, але ж Залужного не можна, а Сирського недоречно
-
Ще бо зна скільки років тому Богдан сварив Зеленського за отакі методи звільнення людей, ну камон
-
понеслась поплава з ОП :(
-
найкращі практики
-
Може нам дійсно хунту зробити? :) Залужний взяв би владу, а чого, у нього підтримка населення :)
-
Зайшов сьогодні у відділення, вибачились, закрили GIC з невірною ставкою та відкрили новий, додавши +0.5% до базової ставки в якості компенсації
-
Прямо як в айтішці іноді. Спочатку про лейофи в інтернеті дізнаються 🙃
23 Jan 2023, 01:02
358919/634449
27 minutes ago