(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це в мене немає фейспалмів слухати таку дичину. Зразу видно що людина абсолютно не розбирається в предметі розмови. По перше американський розмір виглядає як 33 х 11.5 R17 або 33 х 12 R17. Це я скорочував у розмові до 33 щоб означити в чому основна різниця. По друге ніхто не дрочиться з оцими процентами тому що найбільш важлива величина при порівнянні коліс для офроуда це їх зовнішній діаметр і це більш важливо чим ширина. Більше того деякі колеса ти навіть не зможеш загуглити в метричному розмірі. І в розмовній мові люди коли говорять за тюнінг для офроуда вживають саме перший параметр - діаметр.
-
Та ти прям ходяча енциклопедія 😁, ну читав я про ці технології колись , що з того, якби воно було життєздатним і могло поїздити, вже всі топ виробники перейшли б, а так ці всі розробки для реклами
-
Ну так так і кажи, що міряєте в чому завгодно, аби не метрік
-
Еммм, погугли за останню технологію хто її ставить і куди і чому вона зараз на топових машинах. А так більшість машин мають просту ширпотребну підвіску бо це мас маркет. Хороша підвіска дорога. І вона коштує своїх грошей, тому що дає зовсім інший експіріенс від керування. Я особисто водив всі вище названі варіанти підвіски і знаю про що кажу не тільки з енциклопедії
-
Додай до порівняння ще 265/70R16 (30.6x10.4R16)
-
Да там речка не большая... Делов то...
-
Мені якось похєр, як там міряють в американських офроуд групах Так ти мені відповіси таки будь ласка - на твій погляд, шина 265/65R17 (30.6x10.4R17) і шина 265/60R18 (30.5x10.4R18) - однакові з точки зору м'якості?
-
Я тобі вже підказку дав, так що, які колеса з чотирьох вищенаведених будуть м'якіші, чи вони всі однакові?
-
А не товщина гуми?
-
Серйозно, головне для м'якості - це зовнішній діаметр колеса?
-
Що тут є чого нема в дюймовому розмірі? Більше того головне для м'якості це діаметр. І доречі власне чому в офроуді нікого не цікавлять ті міліметри і проценти. Тому що при зміні тиску колесо більшого діаметру буде давати більшу площу контакту сильно більшу чим міліметри ширини.