(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так так і кажи, що міряєте в чому завгодно, аби не метрік
-
Еммм, погугли за останню технологію хто її ставить і куди і чому вона зараз на топових машинах. А так більшість машин мають просту ширпотребну підвіску бо це мас маркет. Хороша підвіска дорога. І вона коштує своїх грошей, тому що дає зовсім інший експіріенс від керування. Я особисто водив всі вище названі варіанти підвіски і знаю про що кажу не тільки з енциклопедії
-
Додай до порівняння ще 265/70R16 (30.6x10.4R16)
-
Да там речка не большая... Делов то...
-
Мені якось похєр, як там міряють в американських офроуд групах Так ти мені відповіси таки будь ласка - на твій погляд, шина 265/65R17 (30.6x10.4R17) і шина 265/60R18 (30.5x10.4R18) - однакові з точки зору м'якості?
-
Я тобі вже підказку дав, так що, які колеса з чотирьох вищенаведених будуть м'якіші, чи вони всі однакові?
-
А не товщина гуми?
-
Серйозно, головне для м'якості - це зовнішній діаметр колеса?
-
Що тут є чого нема в дюймовому розмірі? Більше того головне для м'якості це діаметр. І доречі власне чому в офроуді нікого не цікавлять ті міліметри і проценти. Тому що при зміні тиску колесо більшого діаметру буде давати більшу площу контакту сильно більшу чим міліметри ширини.
-
І 265/75R15 (30.6х10.4R15)
-
Тобто "ізолента" пірелі скорпіон зіро на 22 диску буде комфортніша (або така ж) як і товстий бублик на R18 при одноковому ітоговому діаметрі обох? )
-
Питань більше не маю Тобто замість того, щоб слідувати рекомендаціям виробника, ми будемо просто тупо робити апсайз, що 1) вищий розход 2) неправильній спідометр якщо не перепрограмовувати 3) ризик шо буде чіпляти якщо зробиш завеликий апсайз Забудь про систему, я вже тобі в двох системах приклади навів. Є чотири розміри, до речі, всі вони підходять під прадо без апсайзу, якщо не помиляюсь. Чи вони однакові за м'якістю, при рівному зовнішньому діаметрі, на твій погляд?