(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я тобі сам відповім Найм'якіші будуть 265/75R15, з товщиною гуми 7.8 дюйма. Далі 265/70R16, з товщиною 7.3 дюйма. Далі 265/65R17, 6.8 дюйма. І найжорсткіші будуть 265/60R18 з товщиною гуми 6.3 дюйма. Це при тому, шо всі чотири розміри мають приблизно однаковий зовнішній діаметр (30.5-30.6). Тому ще раз повторюю, "в мене колеса 31 дюйм" взагалі нічого не означає без урахування хоча б розміру диску.
-
Не переводи тему
-
Є і мост, і тонель 🙂
-
Якби взяв більший діаметр - отримав би більший розход, невірний спідометр та реальний ризик шо буде чіпляти (тому що не трак) - ні, дякую
-
Звісно треба, але я просто водій, а не "ентузіаст на форумах". Якщо мені треба м'якіше (на зиму) - я беру менші диски і товстіший профіль. Якщо мені треба краща керованість (на літо) - я беру більші диски і тонкіший профіль
-
ніт Я почав з того, що "в мене колеса X дюймів і тому воно м'яко" - це невірно, і закінчив тим же. Не переводи тему.
-
Я ставлю тільки ті розміри, які рекомендує виробник; все інше - це "а я поставлю на дюйм більше! - а я поставив вже на два дюйма більше! - а я захуярив на 3 дюйми більше - звісно, на ямах чіпляє за арки, тому по ямах просто не їзжу"
-
Правда? Тобто ти додаєш вагу, але витрачаєш менше пального? Це неньютонівська фізика, чи шо?