(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
україцні з купленими правами))
-
Та це не проблема, тут усі так їздять :)
-
монреальцы...
-
Права є, скілів нема)))
-
Ми з Доностії в Більбао поїхали не по трасі, а вздовж узбережжя, прям вражень купа
-
Я спочатку подумав що то я наркоман і десь якісь збіжності побачив… показав іншим фото з профілі і змій - кажуть що щось спільне є 🤗
-
@g_brzeczyszczykiewicz Якщо права є то я би прям дуже радив взяти тачку в аренду, в зимку вони копійки коштують. Біж Більбао і Доносією дуже багато маленьких містечок дуже колоритних і крута природа
-
Дивлячись для кого. Не всі ІТ чи лікарі, яких всюди беруть. У світі купа сфер діяльності і найбільше люди залишаються в Онтаріо саме з-за роботи. Бо все інше має однаковий вигляд, як на мене
-
Не уявляю залишити його десь у незнайомому середовищі
-
А во, multigenerational
-
Ми кілька разів їхали на 1-2 тижня і знаходили людину через pawshake: щодня до кота зайти, за ним прибрати, погодувати, трохи погратися. Загалом задоволені, і кіт не почував себе кинутим напризволяще — а ще й удома на своїй території
-
sure.
-
Полистав далі - є, але всеж таки не пояснюю ситуацію
-
В Альберті нема роботи?
-
Ага, але робота є більш за все саме в Онтаріо. А в преріях, де житло по 300т, нема чого робити. Парадокс
-
ти не бачив як я їздив))))
-
А ось як іспанці на кругах їздять це не піддається жодній логіці
-
То в Онтаріо, в Канаді є не тільки Онтаріо
-
Там нема такого пояснення, тупо перелічують статистику
-
По моїм спостереженням у українців основні порушення це спідінг і парковка, таке тут дуже швидко лікується, тільки сьогодні бачів дві машини на укр номерах на евакуаторі
23 Jan 2023, 01:02
359495/643495
32 minutes ago