Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 378.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Чмут соплі не жував і чітко позначив що Арестович це як і Бойко чисто русня, що воно кончене і крапка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voloshyn
    wrote on last edited by
    Чого Єрмак не побудував мінімальну лінію оборони?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voloshyn
    wrote on last edited by
    Битва за Авдіївку: росіяни підготували новий штурм. Ситуація критична, потрібно підкріплення Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдіївки. Росіяни зосередили нові свіжі резерви. Ворог буже намагатись в черговий раз атакувати безпосередньо саме місто, та пробитись північніше та південніше міста. Сьогодні росіянами завдавались масовані авіаційні та артилерійські удари. Наші війська чекають на ворога. Тактична обстановка для нас залишається вигідною, оскільки ворог наступає у набагато більш важких умовах, ніж ми обороняємось, та несе у рази більші втрати. Битва йде безперервно з 1 жовтня. Українці чинять в цілому організований спротив. Але багато воїнів втомились, бо знищили кілька хвиль атак окупантів. Наші резерви також надійшли, але не всі підрозділи злагоджені та мають організацію та керованість. Деяким знов сформованим частинам важко закріпитись на деяких невеликих ділянках, де треба копати на пустому місці під вогнем, де не побудована заздалегідь хоча б мінімальна лінія оборони, де нема навіть елементарних окопів та траншей. Авдіївка негайно потребує боєприпасів та додаткових свіжих та керованих резервних частин. Ми можемо перемогти у цій битві, оскільки противнику важко витримати такий високий темп втрат. Авдіївка - найважливіший за значенням рубіж оборони на Донбасі. Усі наявні ресурси та резерви в першу чергу потрібні сьогодні тут. Карта підтримки безпосередньо 110-ї механізованої бригади: 💳Номер картки банки 5375 4112 0980 7531 На fpv-дрони для підрозділів 110 ОМБР 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/39PLhsNHr3
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Нет, точно нет и 70 м. Это однозначно. Я скажу, что у меня дома зал с кухней вместе размером с эту квартиру. Я не шучу. А в договоре аренды нет площади. Для налоговой я замеряла только 1б что 8 кв.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Помню ещё риэлтор нам говорила как нам повезло что дом не новый, и квартира у нас большая. Когда я увидела размер, то мне сложно было представить какие размеры у новостроек сейчас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik1kia
    wrote on last edited by
    Есть очень неудачные планировки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik1kia
    wrote on last edited by
    Та не, в новостроях норм хаты
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    солнца будет мало в принципе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    К слову о министре обороны, где-то уже объяснили, как они с президентом уволили подчиненного залужного в обход самого залужного?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Я думаю що Путін, інших вже всіх спитали - це не вони
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voloshyn
    wrote on last edited by
    А чонгар хто розмінував?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Я про командувача ССО Хоренка, бо бачила початок того скандалу и дальше не дивилася
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Я теж тут трошки не розумію
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    А я сьогодні бачила авто з прапором Ізраїлю в Торонто, це вже краще
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Я трішки не розумію, мабуть. Мирні протести це базове право людини. З цим зрозуміло. Але, тут допускається перекриття доріг при проведенні демонстрацій, мітингів і протестів? Це Ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Тим часом, три каліки вийшли за Палестину у Ванкувері вчора та і тих переїхали машиною😝🤦🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    «7 тез бойового генерала Віктора Хоренка» 1. Є багато непоганих керівників в кабінетах. Але військами з кабінетів не командують. Не командують без досвіду. 2. Щоб зрозуміти, як долати ворога - треба вбити принаймні одного особисто. Я вбив багатьох. 3. Основна моя мета - боротися з ворогами України. Я не знаю чи ви почуєте щось про мою боротьбу, адже я ніколи не робив цього показово. Та я боротимуся. 4.Я не публічний, в політику не граю. Сенс мого життя - помста ворогам України. 5. Головне для мене - бути чесним. Я завжди був чесним і відкритим перед своїми військовослужбовцями. Це основне - вміти висловлювати одне одному власну думку, вміти дослухатися. 6. Про що я можу жалкувати - так тільки про те, що я не завершив спланованих операцій, не підтримав тих, хто на мене сподівався. Та це залежить не від мене, хоча я не можу не відчувати відповідальності за своїх людей. 7. Важко будучи вожаком покидати свою зграю. Та вовк може полювати і наодинці. Головне, що завжди є на кого, ворогів у нас вистачає. Честь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Мені здається, що навряд чи це допустимо. За логікою право на мирний протест одних, не повинно порушувати права інших
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Пошукала, якщо комусь цікаво, відповіді нема, хіба що пост, який раніше виклали наши Сили Спецоперацій:
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    О, цього я досить багато бачу. І українських теж❤️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.