(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Битва за Авдіївку: росіяни підготували новий штурм. Ситуація критична, потрібно підкріплення Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдіївки. Росіяни зосередили нові свіжі резерви. Ворог буже намагатись в черговий раз атакувати безпосередньо саме місто, та пробитись північніше та південніше міста. Сьогодні росіянами завдавались масовані авіаційні та артилерійські удари. Наші війська чекають на ворога. Тактична обстановка для нас залишається вигідною, оскільки ворог наступає у набагато більш важких умовах, ніж ми обороняємось, та несе у рази більші втрати. Битва йде безперервно з 1 жовтня. Українці чинять в цілому організований спротив. Але багато воїнів втомились, бо знищили кілька хвиль атак окупантів. Наші резерви також надійшли, але не всі підрозділи злагоджені та мають організацію та керованість. Деяким знов сформованим частинам важко закріпитись на деяких невеликих ділянках, де треба копати на пустому місці під вогнем, де не побудована заздалегідь хоча б мінімальна лінія оборони, де нема навіть елементарних окопів та траншей. Авдіївка негайно потребує боєприпасів та додаткових свіжих та керованих резервних частин. Ми можемо перемогти у цій битві, оскільки противнику важко витримати такий високий темп втрат. Авдіївка - найважливіший за значенням рубіж оборони на Донбасі. Усі наявні ресурси та резерви в першу чергу потрібні сьогодні тут. Карта підтримки безпосередньо 110-ї механізованої бригади: 💳Номер картки банки 5375 4112 0980 7531 На fpv-дрони для підрозділів 110 ОМБР 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/39PLhsNHr3
-
солнца будет мало в принципе
-
А чонгар хто розмінував?
-
«7 тез бойового генерала Віктора Хоренка» 1. Є багато непоганих керівників в кабінетах. Але військами з кабінетів не командують. Не командують без досвіду. 2. Щоб зрозуміти, як долати ворога - треба вбити принаймні одного особисто. Я вбив багатьох. 3. Основна моя мета - боротися з ворогами України. Я не знаю чи ви почуєте щось про мою боротьбу, адже я ніколи не робив цього показово. Та я боротимуся. 4.Я не публічний, в політику не граю. Сенс мого життя - помста ворогам України. 5. Головне для мене - бути чесним. Я завжди був чесним і відкритим перед своїми військовослужбовцями. Це основне - вміти висловлювати одне одному власну думку, вміти дослухатися. 6. Про що я можу жалкувати - так тільки про те, що я не завершив спланованих операцій, не підтримав тих, хто на мене сподівався. Та це залежить не від мене, хоча я не можу не відчувати відповідальності за своїх людей. 7. Важко будучи вожаком покидати свою зграю. Та вовк може полювати і наодинці. Головне, що завжди є на кого, ворогів у нас вистачає. Честь!
-
Ще є така думка: По-людськи я співчуваю генералу Хоренку, якого вчора викинули із ССО. Але водночас можу сказати, що це швидка карма за те, як він викидав людей так само без будь-яких попереджень за вказівкою ОП і хотів вислужитись перед Офісом. Він думав, що це йому допоможе в кар'єрі і не зважав на долі десятків і десятків людей - офіцерів, сержантів, солдат. А виявилось, що його так само покористували в темну і викинули його ж хазяї. Ну і поки в ССО не почнуть призначати командувачів із числа командирів бойових частин ССО, а будуть ставити спецслужбістів з інших структур, то позитивного розвитку цієї структури, на жаль, годі чекати. Бо ніколи прішлий "смотрящій" не стане для особового складу справжнім батьком-командиром, бо його ставлять не для того, щоб він єднав колектив, а щоб сіяв інтриги і слухняно виконував політичні вказівки поділяти і володарювати.