(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я взагалі подавав один з початку року і один з кінця
-
Раз 10 так прилетить, може ума неберуться. Таке саме було на початку війни, коли казарми кацапи виносили набиті нашими. Там взагалі сотня жмурів могла бути за один страйк
-
Хочеться хайпанути стерненку?
-
А де там зрозуміло що це біля фронту?
-
Та той треш з казармами набиті битком тривав 3 місяці. Останній з таких в Десні памʼятаю
-
Похоже неправ я был когда думал что пройдут выборы и они успокоятся)
-
Польские братишки
-
Польські перевізники влаштували страйк на кордоні з Україною та обіцяють пропускати по одній вантажівці на годину. ДПСУ повідомила, що рух на трьох ділянках ускладнено. Ключова вимога мітингувальників — повернення системи видачі дозволів для роботи в ЄС українських перевізників. Водночас організатори протесту не затримуватимуть вантажі безпекового та гуманітарного характеру, а також продукти, що швидко псуються. Посол України у Польщі назвав це "болючим ударом у спину" та закликав припинити блокаду
-
Непонятно к чему это? Что война уже закончилась что должны возвращаться?
-
Згідно звіту Національного Банку України, кількість українців, які повернулися до України, значно менша, ніж передбачалось. За даними ООН, понад шість мільйонів українців покинули Україну через повномасштабне російське вторгнення, а повернулось лише близько мільйона. Очікується, що близько 100 тисяч українців повернуться до України у 2024 році та 700 тисяч у 2025 через згортання масштабних програм допомоги українцям у Німеччині, Польщі та Чехії. Однак, як повідомила міністр економіки України Юлія Свириденко пост-воєнне відновлення економіки України вимагатиме повернення не менш, як 4.5 мільйони українців. kyivindependent.com/national-bank-fewer-ukrainians-returning-than-estimated/
-
Зробіть перший крок до успішного навчання та підготовки до школи! 📚🎓 Пропонуємо безкоштовні пробні уроки з: 🔸математики 🔸української мови 🔸англійської мови 🔸підготовки до школи Чому обрати нас? ✅ Досвідчені та пристрасні вчителі ✅ Інтерактивні уроки та змістовне навчання ✅ Підготовка до школи на індивідуальному рівні Подаруйте своєму малюку можливість навчатися з радістю та впевненістю Пишіть, будь ласка, в приват)
-
І там і там. Я відкрила свою анкету на КУАЕТ і звіряла з тим шо понаписувала в ЕЕ профілі І там і там це питали