(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так розумію, це за останній місяць.
-
Але ж їм тільки воркперміти дали, а не ПР
-
Але подібно на правду
-
Якісь страхи. Не помічав нічого такого. "Компліменти" теж різні бувають. Треба просто не поводити себе як довбойоб, та все буде ок.
-
Я думаю всем вводная по поведению не помешает из новоприбывших.
-
Та хз, вы там знаете после офисов в Киеве и Львове как "не долбоебы" себя ведут? Если у нас занимались в офисе сексом люди в комнате для отдыха после вечернего тимбилдинга.
-
Привіт! Я (Нода/ПХП) як раз був до нещодавнього часу у такій ситуації. Працював на 2 Євро (через ФОП) віддаленки (ну і слово вийшло 😁️️️️️️). З однієї через місяць попросили, з іншої через 5. Не мали що давати таке, щоб було не зав'язане на спілкуванні с клієнтом чи з тімою. Але я як раз отримав пару оферів. Легше знайти ЛінкдІн нетворкінгом (навіть, якщо HR'и індуски 😁️️️️️️), ніж розсиланням резюме у апплай на ЛінкдІні/Індиді/Гласдорі... Але буває і там стріляє, але яким би супер сініором-помідором ти не був - готуйся до купи "Unfortunately, after our careful consideration...". А от через Нетворкінг якось одразу все гуд і зелене світло на тех. інтервью. Середнє ЗП (і на контракті і на дайрект хайр) 100-120 CAD / year, я просив 120. Це десь 60 КАД на год ) Якщо щось ще інтересує - питай мабуть у приват, але в мене російська рідна, якщо шо, не напудись ☺️️️️️️️
-
Ну так вибірок не було, цмовірно що ті люди тримають великий бал ЕЕ
-
Вибірок зі стем в так не було, тому все одно чи люди з b1h1 стем чи ні