(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это что настолько все плохо?
-
не испанские конечно, но тоже хорошо
-
да не, киевские автобусы нормальные были
-
Виглядає краще ніж 90% громадського транспорту України. Хоча б однакових категоріях
-
А чому він має бути швидше? Автобус їде підбирає людей. В нього 100500 зупинок комусь треба вийти там, комусь в іншому місці. Тому він так довго чухається. Плюс тут структура кварталів. Я думаю і в Оттаві так само. Немає магістральних вулиць ліній які ідуть від центру. Тому автобус дрочиться між кварталами
-
Ох уж этот модный оттавский автобус
-
Ага, смердючий та трясучий 263 Богдан з Салтівки до Олексіївки у Харкові. Сумую (ні)
-
Хорошо, нормальную альтернативу, а не чуть быстрее чем пешком)
-
Это же ещё от маршрута зависит, киевский от это ужас просто, я пока хуже нигде не видел
-
В том что хочется альтернативу наверное
-
Їхати в рамках ПДР так, а створювати штучно пробку це дибілізм. Я в Австрії бачив таке лайно коли навмисно обмежували машини. Там типу дорога із двома смугами в кожному напрямку і ці дебіли зробили зупинку на смузі руху а не на узбіччі, таким чином перегородили одну смугу і щей поставили світлофор який окремо автобусу пропускає. І замість того щоб просто по двох смугах їхати паралельно з машинами автобус зупиняється підбирає людей в цей час загорається червоний машинам і вони чекають поки він збере людей і через автомобільну смугу виїде і повезе людей
-
Но 10 минут за хороший ОТ нормальный обмен
-
ОТ не будет прям быстрее велика или машины в два раза