(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас ніяких додаткових документів не запитували. Сказали, що зроблять review по нашому кейсу.
-
Реферал хотел)
-
Еее, то я може туплю і в нас не рфе. Якийсь листок дали, що візи temporarily refused, пізніше подивлюсь, що там пишуть. А чим рфе від адміністративної перевірки відрізняється?
-
А можна посилання на систему @Dan783
-
@Nikkiaaaa @sdwvit Тобто коротко підсумовуючи я можу подаватися на дві програми CEC та ЕЕ і докрутити бали NOC вірно ? Як розшифровуються ці абревіатури СЕС ЕЕ ?
-
Я в онтаріо .
-
Привіт . Обоє з дружиною по ворк перміту тут . Дружина народила дитину , дитина вже отримала громадянство , я працюю як контрактор вже 5 місяців як інкорпорейт (Торонто), податки планую сплачувати за поточний рік до березня наступного щоб закрити 2023 рік. Порадьте хто може допомогти з ПІРОМ , які програми найбільш релевантні у даному випадку. Заздалегідь вдячний.
-
@Dan783 яку програму порадиш в моїй ситуації ?
-
@Dan783 Тобто чи правильно я розумію можна весь процес подачі на ПР пройти самому почитавши NOC ?Без ніяких міграційних консультантів ?
-
Всім привіт, можливо хтось робив останній час туристичну візу? Чи хтось може допомогти з її оформленням?
-
Всім привіт, можливо хтось робив останній час туристичну візу? Чи хтось може допомогти з її оформленням?