(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тобто не відповідають 🙈
-
Друзі, привіт! Колега психолог робить в рамках магістратури цікаве дослідження в розрізі порівняння емоційної сфери айті працівників, які були вимушені покинути домівки та які залишились вдома. Якщо маєте 20 хвилин, заповніть пліз опитувальник. Підходять всі, хто покинув дім - чи то ВПО чи то іммігрант в Канаді чи будь-де. А ще якщо у вас є колеги, що залишись вдома, то перекиньте і їм пліз, вони також цінні для дослідження! Будемо дуже вдячні за допомогу в психологічних дослідженнях під час війни! forms.gle/uddoatBw7cuYtcLq8?fbclid=IwAR3jhGcgpPyPsIVEHiu5ODutjGGK4-ksUTe2C7HHfBzMCh3MpWY3F4PE1Xk_aem_AeZTwA5MdSBrkGTEYfo0nRILpLQz26vl7aRvdl6WyGKMMBKtjTFNiiu54g5HVCD4c18
-
Ну и всякое типа понимаем что вам тяжело
-
Ей отвечают на кризис форму типа спасибо что сказали, передали ваш запрос компетентным представителям, ждите
-
Може й дійсно не доїхав... Але мати справу з ірсс так собі задоволення... Друг ще в квітні здав біо, за той час встиг виїхати, пожити в Європі, зробити візу в США і прилетіти в США, а від ірсс досі тишина, пару раз їх пінгав, жодного разу не дозвонився.
-
Просто кринж конечно, тут меньше чем пол года до конца времени когда заехать можно, а они мнутся
-
Интересно можно ли дозвониться вообще)
-
Надо будет позвонить, интересно что скажут
-
ONIP humane priority или чей-то такое Она через EE
-
Я по цій причині особисто літав в Рим з Барселони щоб отримати канадську візу. Там вони супер швидко вклеюють і відповідають. Думаю це ще фактор конкретних консульств. Доречі фан факт, ми з дружиною здали паспорти разом і отримали разом. Але мій вклеювали в Лондоні а її в Римі