(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені теж :) але щось не вдалося рік тому :) якщо животворящу лміа не зроблять то з нового року в пошуки в альберті
-
Привіт, чи є у когось контакти бухгалтерів в Онтаріо, що мають досвід роботи з укр фоп, чи вцілому можуть проконсультувати по Self Employment з доходом в інших країнах через іноземні банки за умови бажання декларувати цей дохід в Канаді. Цікавить, що потрібно робити, коли сума доходу перевищує 30к CAD, чи потрібно десь додатково реєструватись. Дякую!
-
Фінансово однозначно в штатах краще
-
а як перевіряють, цікаво. А якщо exif почистив ) Я ж можу у тій самій сорочці у тому ж ателье фотку робити
-
Можна пікселі хешувати
-
хз як вони точно перевіряють, але на думку приходить навіть якась банальна снепшот бібліотека для юай тестів, яка може сказати чи два фото однакові і на скільки відсотків вони відрізняються по пікселях 🤔 можливо вони щось схоже мають)
-
ну ось я exif данні відалив - хеш вже інший
-
По хешу наприклад
-
Тримаю в курсі: Креденшли до пр порталу прийшли 12 жовтня - фотки завантажені в той же день. Ecopr так і немає. Etobicoke VO
-
хм, не чув про таке. Ну тоді мабуть так, можна відібрати дублі
-
Кошмар. Від листа до креденшалів менше тижня. Ecopr чекаю вже 5 днів, і думала шо то довго :(
-
Щось не дуже щастить вам(
-
Те ж саме цікавить)
-
катран десь по белв'ю ганяє
-
The same. Читав що треба бізнес намбер регати але цікаво чи це доречно та потрібно якщо по факту працював не на канадців, укр. ФОП, прибуток на укр. картку, та вже ФОП ліквідував тобто ніякої начебто теми що треба якийсь gst/hst платити немає. А ще цікаво чи можна мінусонути 5% що буди сплачені у бюджет України :)
-
Це б міг бути Катран але у нього Сільверадо
-
сільверадо развалився би вже після першого скачка )
-
Так, но буде дурна конвертація usd > cad > usd, на цьому десь 10% втрати
-
Ярік!
-
Розкаже це цьому шеві: www.youtube.com/watch?v=5e5DS1Z2h7M
23 Jan 2023, 01:02
360718/645592
about 4 hours ago