(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
податок з вас не знімуть
-
тільки за ці 8 днів в канаді :)
-
Да. Мне одна HR навязывала общение через телефон. Причем написала на почту, что оставила голосовое. Нахер таких HR. Обычно нормально общаются через почту. Разве что собесы через телефон ведут. Мне удобнее через гуглмит или шото.
-
Чекаю жарту…
-
Так я продолжил, ну да ладно
-
Я цілком згодна, що кожному треба дивитися саме на свою рутину і оцінювати наскільки реально її підтримувати на певну суму в певній країні. Тому всі ці порівняння дуже суб‘єктивні.
-
Ти душний
-
Ок, я просто хочу теж колись стати фронтэндером, то прицінююсь. А шо там говорити про тих, кому за 30 і вони тільки починають…
-
Та ні, я людині жартом відповів на жарт
-
та базарю, ціх дідів як понаслухаєшся то аж жити страшно
-
Шутка о том что тс в 250к это влажные фантазии
-
Теперь понятно откуда ноги растут :)
-
Та то люди мріють… тихенько там… :)
-
250к 350к - я в чате председателей правления планеты Земля?)
-
Хах, можливо. Але можете порахувати вартість типового лайфстайлу людини в Києві з таксі, замовленнями глово/болт, вечерями в ресторані через день, подорожі закордон раз в декілька місяців , купівлю свого житла з 100% виплатою одразу, і т.д. І тоді зрозуміло буде чому я такі суми назвала.
-
> Кали переоценена Смотря что ожидать. Я ожидаю увидеть село с фанерными старыми домами, кучу бомжей и леваков. По этому все что угодно будет лучше :D
-
Сейчас бы платить за норм стрижку 50-70 бачей, кек. Или то что знакомые девушки ходят на маникюр по 80-100 бачей, разницы особо нет
-
В торонто все так же дорого стоит
-
Та що ви кажете… а скільки там їжа, речі та послуги коштують.
-
Мені здається про жинь боярина в будь-якій з цих країн треба забути, якщо не плануєшь на кожну людину в сім‘ї по 500К отримувати
23 Jan 2023, 01:02
36106/634362
19 minutes ago