(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так по іншому рахують. Розберися з базовою економікою а тоді приходь з цифрами
-
Ну от візьми і порахуй. Покажи цифри, пруфи. Що є от якись умовний Ілон маск з компанією і він особисто платить 60% податків в країні
-
Лексус 6,5 сек до 100. Правда жре 13-14 літрів
-
А чому я маю доводити те, що закодовано в суті податкової системи? Це ти мені скажи, як же ж так багаті не платять нічого? В них якісь інші гроші, що по іншому рахуються?
-
Знову ж таки якщо обирати авто раціонально то всі їздили б на Додж караван і тойота пріус, ну і Катран на Сільверадо)
-
Та да. Якщо там 2.0 то то таке собі. Лексус точно краще
-
Тут не впевнений. Там же контракт на якийсь термін. Я рахував на 2 роки. 200к за каєн. 10% даун пеймент і щось по 900 в місяц. Після цих двох років, або викуповуєш, або віддаєш ключі назад
-
А не за максимальні гроші))
-
Багаті заповнюють ті самі такс декларації, і тут є податки і на звичайний дохід, і на селф-емплоймент, і на капітал гейнс, і на дивіденди.
-
Чому максимально? Моя подруга зараз так купувала, виділила гроші та за ці гроші хотіла комплектацію по максимуму
-
Я поки не побачив якогось підтвердження чи цифр
-
Ти знущаєшся чи як?
-
Тож давай, напиши мені який там податок платять багаті
-
У нас кровати сетки сбиты были в двух этажные
-
Хто тут хоче розкуркулити багатих? Це ідіотизм.
-
Недавно був в хундай в етобіко, так там в наявності декілька було. Для себе вирішив так, мій лексус з 50к пробігу краще і більш нафарширован ніж цей туксон. До речі, їздив в убері з чуваком на 1-2 річному туксоні, то була просто срака
-
ХЗ, я просто нагуглив і в мене відкрилось.
-
Тобто, умовно, трохи менше 10 лярдів в результаті.
-
Все що повільніше 6 сек це я навіть не вважаю що швидко
-
Там написано, що біл був 11 мільйардів, рефанд був трохи більше одного.
23 Jan 2023, 01:02
361475/644236
3 minutes ago