(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вільна людина, не кріпак)
-
Не вчився, але можу дати фідбек як було в Україні > рабський контракт (17% впродовж 2 років після працевлаштування) > лектори/ментори це ті ж самі люди, які пройшли ці самі курси (дівчина проходила інтерв’ю до них), тобто люди без досвіду > штрафи/пенальті за лів з їх курсів > та й програма курсів проста база + пару фреймворків поверхнево Я хз чи можна ще щось додати про компанію, яка не може масштабувати свій сайт під різні браузери та моб браузінг
-
но вообще походу он первый начал (в плане челик, лол)
-
на 40 секунде +- кадры где он коленом лупит тцкшника
-
@sdwvit поверни реакції
-
☠️☠️☠️
-
ого труха никогда раньше не постила всякую фигню
-
🤖 Downloaded with @instasave_bot
-
Мне первое что спросили - тебе таблетки выписать или хочешь лечится? Я хотел бы посмотреть на пару твоих анализов, потому что вот есть сомнения
-
тільки на відміну від камрі вона ще й рулиться
-
ти женеш? ) вона дуже дуже комфортна, я по ЖД рельсах їздив на швидкости - глотає як камрі, а камрі це найкомфортніша тачка в класі, на хвилиночку
-
У меня так с давлением было - кучу всего делал в Украине и врач не дурак был и клиника нормальная - кроме пей вот таблеточки, не будет давления - решения не было. Тут, когда я приехал - естественно таблеток не было с собой, пошел к врачу - анализы, монитор холтера, побегать на дорожке - и о чудо, правильные таблетки попил - и уже наверное больше 6-7 месяцев не пью их вообще.