(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт. Планую відвідати Канаду по CUAET, але спочатку хочу подивитись що до чого на місці, а потім приймати рішення про можливу релокацію. Підкажіть, будь ласка, хто в курсі щодо податків: чи потрібно буде буде подавати декларацію і відповідно платити податки з доходу не в Канаді, якщо я приїду на два тижні, отримаю Work permit, відкрию SIN, рахунок в банку і потім поїду, тобто чи стаю я податковим резидентом після цього? Якщо вже десь обговорювалось, буду вдячний за посилання. Дякую
-
Аргументи? Чувак що ти за нісенітниці верзеш? Будь-яка людина яка хоч трохи розбирається в двигунах скаже що 1 л на 1000 це хуйня. У мене скільки не було корчів, навіть найстрашніший зних у якого тупо з сальника масло лилося стільки не хавав. А ти заливаєш що в 21 ст це норма. Це пройоб в конструкції. Якщо масло кудись дівається то воно або згоряє або витікає. Згоряє воно в камері мотора. І тут є кілька причин. Або конструкція ЦПГ чи її зношеність що допускає просочення масла між поршнем в камеру або коли масло тягнеться з турбіни чи з позитивної вентиляції картера. І то і то хуйня тому що в камеру потрапляє речовина яка горить не так як пальне і це найобує стехіометрію і ламає той баланс за яким бються інженери щоб отримати ідеальне згорання паливно повітряної суміші. Адже цей баланс запорука економії, екологічності і потужності двигуна. Щоб боротися з першою проблемою розробляють спеціальні форсунки для охолодження поршня, маслозємні кільця, двохступеневі маслонасоси. З другим борються за допомогою маслозбірників і правильно продуманої вентиляції картера. А тепер давай повернемося до твої аргументів. По перше ти скинув якись меседж не понятно звідки висраний. По друге. В тебе указана GVW у 8600 фунтів, а це майже 4 тони. У мене навіть сільверадо не попаде в цю категорію. Це вже натуральні вантажівки.
-
А іще доречі є така штука як дизель іде в рознос - можна нагуглити багато забавних відосиків по цьому запиту. Це якраз тоді коли кількості масла котра потрапляє в камеру згорання достатньо для того щоб двигун працював з мінмальною подачею пального або взагалі без неї.
-
Так, зараз в Європі і в Канаду треба приїхати до 31 березня. Але маю можливість жити півроку або більше працюючи на українську компанію.
-
У меня вчера вечером +12 было уже)