(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ого! Max, твоя русофобія дорівнює 7% (сьогодні недостатньо).
-
На виході після податків і т д виходить плюс мінус однаково, що сша, що канада, що європа
-
Welcome to Canada my friend. Тут айтішнікі не у Бога за пазухою як в Україні. Доречі пламбери можуть більше айтішніків тут зароблять.
-
європейська зп, яку можна отримати в Україні на ремоуті, правда ДО податків, але 5% України це дрібниці
-
гуд, дяка
-
vm.tiktok.com/ZMFsX986Y/
-
ось і ми думаємо куди краще їхати Торонто чи Калгарі, Торонто наче роботи більше і простіше буде знайти щось швидко, а в Калгарі дешевше але роботи мало
-
А чого в апп та сайт дає різні показники? А коли я свою ЗП вписую то взагалі не то що в житті
-
Якщо вони не підробні та не порваті - візьмуть.
-
Бро, я теж з ЗП. Я тобі гарантую що там небезпечніше аніж Кічкасі вечорі.
-
ca.talent.com/tax-calculator?salary=180000&from=year®ion=Ontario тут щє дивлюсь
-
【Canada Tax Calculator】 apps.apple.com/app/id1583512430
-
Подскажите, что за приложение?
-
Всем привет, расскажите про хорошие районы для жизни в ГТА, может даже какие-то комплексы посоветуете)
-
Але ж у кожного свої податки будуть
-
Якщо це не якісь наркотичні або крупна партія - то буде все ок, в самому страшному випадку їх заберуть - але дивно буде у іноземців забирати ліки, щоб вони тут потім дуба дали без них.
-
Підкажіть, будь ласка, чи перевіряють на митниці ліки? Якщо везу щось, що в Канаді видається по рецепту, але в мене рецепту нема, то які можуть бути наслідки? Максимум конфіскація чи є якісь штрафи?
-
RIP
-
Мені відповіли голосовою поштою на одну з вак, а я не памʼятаю що це за вака - бо аплаїлася 3 місяці тому це буде ок передзвонити і сказати щоб прислали вакансію на пошту?
-
Підкажіть як зараз приймають у Канаді банкноти USD старого зразка, які ще в Україні ходять? чи не було проблем через це? цікавіть саме якщо обміняти готівку на КАД та покласти на рахунок
23 Jan 2023, 01:02
36220/634566
5 minutes ago