(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сьогодні місяць як росіяни почали активно штурмувати Авдіївку. "За цей час наші воїни знищили понад 100 ворожих танків, 250 інших бронемашин, близько півсотні артилерійських систем та 7 літаків Су-25", — повідомив Головнокомандувач ЗСУ Залужний. Втрати противника у живій силі становлять близько 10 000 осіб
-
У хлопця на 3 фотці канадський C7A1
-
Привіт 🙋❤️🇨🇦🇺🇦 Працюю з 2017року як «Case manager» в канадській юридичній компанії Canadian Universal Solution Corp. Можливо перевірити ліцензію (Tretiacova Ліцензія № R511206) за посиланням , а також керую громадською організацією "Характерник" у м. Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже, кому потрібно: дізнатися які документи необхідно зібрати для отримання статусу постійного жителя Канади (PR), отримати офіційний лист з рекомендаціями і підбором імміграційних програм чи отримати правову допомогу яка стосується законодавства України , надсилайте питання в особисті повідомлення. 🌻З вас - угода, з нас - донат 5 % з угоди. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. email: [email protected] Звіти📱: instagram Facebook
-
Це повідомлення не було
-
звісно, якщо у другий літак з іншого аеропорту - тоді вантаж здаєте самі знову
-
Друже, я навіть не намагався таку нісентіницю гуглити. Тому що в мене з двох сільверадо жодне не хавало масло і я ніколи в жодній групі чи форумі не бачив щоб хтось жалівся на таку проблему. І як я вже сказав 1 л на 1000 це максимальна дічь. Те що ти скинув више, по перше це не якісь данні від US NHTSA а дилерський сервісний бюлетень. По друге він стосується конкретних моделей. Більшість з яких або старі корчі, або відносно свіжі брички із конретним мотором. Більше того всі ці машини вантажні або на вантажній платформі із відповідними двигунами і способом використання. По третє, давай уже брати повну інфу і розбиратися в цифрах. Там ідеться про те що витрату масла треба міряти не по пробігу а в процентах до пального. Навіть якщо взяти те що написано вище то це 1 кварта на 100 галонів. Припустимо середній MPG в 15. Це значить 1 л на 2400 км. І це навіть не нормальний чи очікуваний а acceptable з яким ти прийдеш до механіка, а він тебе при бажанні відшиє.
-
У третього покоління це система яка відповідає за відключення циліндрів. Це і фіча цих пікапів яка допомогал їм отримати свого часу премію за найекономічніший пікап і в той же час їх біль. Там стоять ліфтери клапанів із роликом які керуються гідравлікою. Буває таке що ці ролики стираються і ліфтер перестає працювати як треба. Але тут є два моменти. По перше це стається не у всіх і на досить солідних пробігах. По друге використання правильного масла із потрібни допуском GM допомагає уникнути цього. У мене два сільверадо були. Ось уже пробіги під 150 к на обох і навіть натяку на цю проблему немає. Потім у третього покоління хороша коробка та що 6тиступка але слабуватий гідротрансформатор. Точніше його блокування. Ну це і зрозуміло зекономили на heavy duty пакетах для звичайного пікапа. Знову ж таки тут нюанси. Машина сертифікована для буксирування 10 000 lbs наче. Це близько 5 тон. Але в реалі ніхто не буде купувати 1500 серію щоб на постійній основі тягати 5 тон прицеп. У США для цього беруть 2500/3500 серію. Якщо ж всетаки додуматися так робити то з часом блокування зітреться. З часом це тисяч так 100-150. Потім іще могла бути проблема із коробками 8ступками. Більше жорстке перемикання і удари. Але знову ж таки тут з нюансами. Там був пройоб постачальника масла - Mobil1 умовно з заводу заливали неправильне масло. При заміні на правильне масло проблема зникає. Іще до конструктвиних пройобів я б відінс систему регулювання розвалу сходження. Вона в GM така з 90тих і мене дико бісить. Там такі напівмісяці із болтом ексцентриком і типу ти їх провертаєш, виставляєш а потім затискаєш сам болт. По заводу коли машину збирають то для зручності вони фіксують напівмісяць пластиковою вставкою. Звісно що потім коли дилер робить регулювання вони ту вставку викидають і ось тут починаюся приколи. Якщо агресивно і багато кататися по офроуд то болти не справляються і по дозволяють провернутися напівмісяцям. Відповідно збиавається розвал. Але ключове тут - агресивно кататся по офроаду. При нормальні експлуатації все норм.
-
Ось тільки gm були в курсі ще з 2010, отримали lawsuit в 2016, і просто продовжували кліпати все точно так же, без жодних реколлів
-
lemonlawexperts.com/gm-class-action-lawsuit-oil-consumption/ Ось такі у сільверадо конструктивні пройоби, так? :-) Але ж ти не бачив шоб хтось на форумах жалівся на жер масла, тому це все неправда
-
Привіт 🙋❤️🇨🇦🇺🇦 Працюю з 2017року як «Case manager» в канадській юридичній компанії Canadian Universal Solution Corp. Можливо перевірити ліцензію (Tretiacova Ліцензія № R511206) за посиланням , а також керую громадською організацією "Характерник" у м. Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже, кому потрібно: дізнатися які документи необхідно зібрати для отримання статусу постійного жителя Канади (PR), отримати офіційний лист з рекомендаціями і підбором імміграційних програм чи отримати правову допомогу яка стосується законодавства України , надсилайте питання в особисті повідомлення. 🌻З вас - угода, з нас - донат 5 % з угоди. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. email: [email protected] Звіти📱: instagram Facebook
-
38 тисяч людей, які були частиною class action lawsuit та отримали по $2700 кожний - це не значить, що це всі, хто були affected
-
Знову ж таки. Коли люди гуглять без розуміння теми. По перше там у статті йдеть про 5.3 V8 Vortex. Це стара версія двигуна. Його десь до 2014 перестали ставити. Взагалі вони закрили майже всю лінійку Vortex і замінили їх на нові Ecotec. У мене доречі ecotec По друге там пишеться про 38 000 кейсів. Так не мало. Але це краплина в морі в порівнянні скільки Vortex взагалі було зроблено.