(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знову ж таки. Коли люди гуглять без розуміння теми. По перше там у статті йдеть про 5.3 V8 Vortex. Це стара версія двигуна. Його десь до 2014 перестали ставити. Взагалі вони закрили майже всю лінійку Vortex і замінили їх на нові Ecotec. У мене доречі ecotec По друге там пишеться про 38 000 кейсів. Так не мало. Але це краплина в морі в порівнянні скільки Vortex взагалі було зроблено.
-
Я думаю, що якщо ти підеш до свого ділера та запитаєш шо там написано в service manual - там теж буде фраза про X літрів на X миль "є нормою" Здається, ніхто ж не каже, шо воно справді літр на 1000 жре, а тільки - що це "допустимо" за стандартами виробника
-
Далі - те, що мені насправді все одно, чи є там у GM проблеми, бо я не збираюсь купляти американців, але мені смішно дивитись, як ти постійно намагаєшся срати хоч на ваг, хоч на японців, коли майже будь-які американці очевидно менш надійні хоч за тих, хоч за тих.
-
> 2014-2017 GMC Terrain SUVs and 2014-2017 Chevrolet Equinox vehicles are not included in the latest GMC oil consumption lawsuit payout however, these GM models are also known for irregular oil consumption problems.
-
Тобто в 2023 жер - це ненормально, а в 2014 - це нормально?
-
Іще раз, 1 л на 1000 км це дічь. Розказувати що це норма - це тупо. Ніде нормальні мотори стільки масла не жруть. У мене було з десяток машин і ще більше мотоциклів, в жодного не було таких проблем. І ні від кого з притомних людей я не чув щоб вони вважали це нормою. Мені ж тут в чаті починають кидати якісь бюлетні на певну вантажну серію машин. Судові кейси 10тирічної давності на стару серію мотора. Щоб що?
-
І нічого? Всі жруть, хтось більше, хтось менше, залежить від купи факторів
-
Можна було б знайти бюлетень на саме твою сільверадо, в якому також написано, шо так, може жерти масло, але мені ліньки
-
"стара серія мотора" не з 1950х же
-
@sdwvit @Nikkiaaaa