(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Добрий день, дайте пораду на вашому власному досвіду та власних відчуттях. Закінчую університет через 2-3 місяці і планую переїжджати в Канаду. Знаю базу основних мов програмування (С++, Java, C# і ТД) зараз закінчую диплом на тему нейронних мереж на пайтоні. Тобто до переїзду ще є час і хочу поглибити знання в якомусь конкретному напрямку, щоб ви порадили, які мови програмування/стек самі актуальні для пошуку роботи ( для прикладу був на ярмарках праці в Польщі то це джава вона тут майже скрізь) скажіть як ситуація виглядає в Канаді?
-
Та наче ні. Але у мене він і не перевантажений. Монітор 32ʼ + лептоп і все в принципі.
-
Спасибо! А второй вопрос по повожу монитора :)) 32 не сильно много? У меня иногда, глядя на 32 монитор возникала иллюзия оптическая, будто монитор искривлен/вогнут по бокам в обратную сторону. Но может у меня что-то со зрением не так :)) С 27 или 34 ультравайд все ок, а с 32 какая-то беда. Или может вопрос того как близко ты сидишь к монитору?
-
Ну у мене виходить він на іншому кінці 80см столу :) норм в цілому, зручно розкласти декілька вікон по площі:) викривлення не відчуваю, але іноді головою треба крутити :) у мене такий a.co/d/i2kZbXs