(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если в IT, то, скорее всего, придется открыть (зарегистрировать) юрлицо (corporation). Это само по себе несложно (процесс описан везде),
-
Всім привіт, підкажіть будь-ласка де можуть бути більш приємні ціни на десктопи, потрібний потужний комп для роботи з 3d графікою типу ALIENWARE AURORA R15 GAMING DESKTOP www.dell.com/en-ca/shop/dell-desktops-workstations/alienware-aurora-r15-gaming-desktop/spd/alienware-aurora-r15-desktop/caneahctomaurorar15rpl03?view=configurations&configurationid=1ba673b7-53d2-4807-80cb-ea6e2399b0b0 Чи краще все ж таки на сайті dell такі речі купляти?
-
Я сиджу близько до 32" 4к монітору, все норм. Але в налаштуваннях екрану я виставив 2к, тому що з 4к все дуже маленьке
-
Кому видно? Коли переказуєте з одного банку в інший, банк який відправляє СІН точно не включить в переказ. Плюс всі транзакції понад 10к репортяться в CRA незалежно від того чи сам собі чи ні. Навіщо привертати до себе увагу? Як я вже написав вище, пояснити можна, але важко, дорого, і довго.
-
Потому никто и не бомбит
-
А повна сумісність з macOS взагалі дає вибір між монітором від apple та однією моделлю від LG