(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та нет смысла все равно потом не сможешь ничего купить кроме еды и прочей мелочи
-
Да потому что доплачивает работодатель. Субъективно работу найти тут проще чем в в северной Америке ( конкретно сейчас)
-
А если в будущем устраиваться как фулл-тайм, так легче выходит?
-
Ну вообще налоги на ЗП как в Украине по КЗОТ было 🤷♂
-
Поняла, спасибо за информацию 👍
-
Сложно сказать потому что есмь возврат и я один работаю в семье потому скидки но в среднем 45%
-
А Берлин это не Германия)
-
Возможно но это будут международные компании или стартапы и в основном Берлин скорее всего
-
А без знания немецкого, но с английским это возможно? 🙈🫠
-
У мене 32 не curved, ілюзія була після 27 curved, потім звик Стіл от такий SHW Commercial-Grade Computer Desk Home Office Table, White Frame w/Oak Top, 55-Inch a.co/d/8SJvhGr
-
Можна ще багато чого казати, але факт залишається фактом🤷♀️ лікарі допомагали й допомагають, система оповіщення вже працює, психологи теж допомагають. Просто є два підходи - один це сказати «дякую» країні, яка сама знаходиться у стані перманентної війни та нічого нам не винна, а інше - «чого так мало». Ось і все
-
Дякую за коментар, вважаю що ви розумієте цей контекст краще ніж я. Але вище було привели лінк на правила про «володів житлом або тим що вважається житлом якби воно було в Канаді» , припускаю що я невірно інженерним розумом це читаю, але по логіці виглядає що квартира в Києві у власності == неможливість скористатись fhsa. Бо якби вона була в Канаді, то вважалась би існуючим житлом.
-
У меня друг катает на велике с гоу про но в любом случае я приеду посмотрю сам )
-
Как по мне, то так и есть🙈🫣 и удивляюсь, как я раньше думала иначе.. Хотя видео тоже смотрела, но получилось как "ожидание/реальность"))
-
Без немецкого?