(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще один впливовий американець зацікавлений в нашій перемозі😁😁😁
-
а хтось ще каже боротись з коррупцією))) ні, ми просто розвернемо її і будем використовувати для зацікавлення світових лідерів в нашій підтримці))) От Байдена молодшого пристроїли, зараз почали вибудовувати відносини з адміністрацією Трампа))
-
Всім вітання, може зможе хтось підказати. Все ще працюю на свою компанію на українському ФОПі. Хотіла дізнатися, може хтось працював як контрактор на свого українського/європейського роботодавця, знаходячись в Канаді? Чи треба відкривати тут ФОП? Чи інвойсів на своє ім'я/адресу/номер канадського рахунку буде достатньо, якщо дохід невеликий до 1000 євро?
-
Думаю що так. Головне, що мені не треба було свої гроші платити, а потім чекати, коли інша страхова поверне :)
-
Всем привет! Подскажите, part-time full remote для QA в Канаде возможен вообще? :)
-
Ну да.. Везде сейчас деньги смешные, кроме Штатов :(. Похоже, надо туда перебираться...
-
Вряд ли... utest разве что, но там деньги смешные
-
Всем привет. Я React/ Next.js разработчик с 5 годами опыта, самому 24 года. Буду очень благодарен если кто-нибудь поможет с поиском работы/даст рекомендации либо же в целом опишет ситуацию на рынке. Я сейчас нахожусь в Исландии(уже 2 года), и в плане IT здесь жопа:)
-
Всё и сразу 😁
-
Если не отвечают на резюме - проблема в нём
-
Привет. Жопнее, чем в Канаде? Я тут чудом работу нашёл, пытаюсь на ступеньку выше пойти, больше 100 резюме отправленных - игнор полный.
-
Я просто пробовал так несколько раз, и 0 эффекта. В итоге забил.
-
А... ну, если цель рассылать, а не найти работу, то можно и так 😜