(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
media.licdn.com/dms/image/D4E22AQFEnqWbuh_MeA/feedshare-shrink_800/0/1698863000456?e=1703116800&v=beta&t=QGYJScnyQua2dLU6oJajwS-4KxNcUCGlEI-V433Z-rc
-
Я коли до фемілі записувався то сказав про можливі проблеми в він мене одразу записав на кров і УЗД, все швидко і без проблем, після УЗД потрібна була консультація хірурга, десь пару тижнів чи місяць чекав, але мені то не критично було, і ще один запис то здається 4 чи 5 місяців чекав
-
Підписував в нотаріуса, без проблем, ціна в районі 40 дол, але ще на сайті не грузили, збираємо інші доки. Ще хтось тут писав що є сервіс www.notarize.ca/ і там навіть безкоштовно можна зробити, але я не вкурсі)
-
Це для вас воно просто так звучить дивно. Емплоймент леттер тут - то офіційний документ, ви багато де з ним стикнетеся, наприклад для кредиту і т. д. П. С. Друзі ІТшники взагалі тільки емплоймент леттер додавали. Отримали ПР +- 3 роки тому, казали, що ніхто більше документів про роботу не дозапитував... Не знаю, чи то їм повезло, чи так в всіх
-
Я чому запитала про контракти, бо в мене знайомі в Торонто місяць тому подалися на піар і давали лише скани контрактів. Просто якщо це реально так (я ще буду спілкуватися з юристами), то все набагато простіше
-
Але це ж трохи не те, там вказано назву компанії, посаду і зп (за запитом), не думаю, що цього достатньо