(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підписував в нотаріуса, без проблем, ціна в районі 40 дол, але ще на сайті не грузили, збираємо інші доки. Ще хтось тут писав що є сервіс www.notarize.ca/ і там навіть безкоштовно можна зробити, але я не вкурсі)
-
Це для вас воно просто так звучить дивно. Емплоймент леттер тут - то офіційний документ, ви багато де з ним стикнетеся, наприклад для кредиту і т. д. П. С. Друзі ІТшники взагалі тільки емплоймент леттер додавали. Отримали ПР +- 3 роки тому, казали, що ніхто більше документів про роботу не дозапитував... Не знаю, чи то їм повезло, чи так в всіх
-
Я чому запитала про контракти, бо в мене знайомі в Торонто місяць тому подалися на піар і давали лише скани контрактів. Просто якщо це реально так (я ще буду спілкуватися з юристами), то все набагато простіше
-
Але це ж трохи не те, там вказано назву компанії, посаду і зп (за запитом), не думаю, що цього достатньо
-
Головна проблема - то вибити нормальні емплоймент леттери з укр фірм. Там ж треба і про скільки годин, і зп. І тут юристи починають напрягатися, шоб їх не підвели під незаконне оформлення, чи шось таке. Я одну велику фірму просив 3 тижні, поки таки випросив...
-
В мене не запитували додатково нічого, тільки підпис при ньому ставив і на водійське подивився щоб особу підтвердити) хоча в мене й були перекладені свідоцтва про народження моє і брата. Але чи то такий нотаріус попався чи то так і має бути хз) просто радив би мати необхідний документ показати при потребі)
-
Неправда в Калгари их встретить без проблем много где можно ( коллега там живёт)