(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я би не чекав від них знижки бо чорна пʼятниця більше про знижки на речі аніж на сервіси.
-
Продавали, но еще декларацию не подавали. Платить налоги не надо, если это было principal residence, т.е. вы там жили, и можете это доказать. Если покупали как инвестицию, и/или сдавали, с этого надо платить налоги
-
github.com/terraform-aws-modules/terraform-aws-lambda/issues/335
-
Можете поділитися, як гроші з України виводили? Там досі потрібно їх класти на депозит на 3 місяці перш ніж можна в кеш?
-
хтось користується банком Neo? бо виглядає як канадський моно, чи є якісь нюанси з ним?
-
а які там вимоги щодо мови?
-
Так, користуюсь
-
можуть direct deposit блокувати на тиждень або частину коштів
-
дякую, що поділився відправила мейл їм)
-
У мене нічого не блокували, но я великих сум до них не заводив. Загалом, нічого особливого, легко дають кредитку на 1к, кредитка мастеркард, можна в костко використовувати, відсотки не таки привабливі як eqbank/Wealthsimple. Можна зарегатись, безкоштовно, тому не тягне. Якщо треба рефералка, кину
-
А ще питання, може хтось стикався, я раніше читав у чатах , що розробники з Канади працюють на американські компанії а легализовують свою роботу через спеціальні канадські компанії прокладки, бо по іншому юридично не мають права працювати на американському ринку. Може хтось чув або знає де такі компанії знайти і підходять вони під вимоги OINP
-
А хтось ставив коронки у цих країнах типу мексики, домінікани? Тут коштує 2500, і страховка зазвичай покриває лише 50%
-
Та з 8888 можно і не попасти у виборку
-
Вимог немає, чим краще здаш, тим більше балів - вище імовірність отримати номінацію
-
тут
-
Тут это где
-
Нам не потрібен був кеш, поклали на моно usd рахунок, і знімаємо у cad банкоматах
-
Checkout this Meetup with Toronto Modern Data Stack: meetu.ps/e/MtpVT/tVy5j/i
-
Toronto
-
Nerd event today
23 Jan 2023, 01:02
365177/634455
about an hour ago