(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую, що поділився відправила мейл їм)
-
У мене нічого не блокували, но я великих сум до них не заводив. Загалом, нічого особливого, легко дають кредитку на 1к, кредитка мастеркард, можна в костко використовувати, відсотки не таки привабливі як eqbank/Wealthsimple. Можна зарегатись, безкоштовно, тому не тягне. Якщо треба рефералка, кину
-
А ще питання, може хтось стикався, я раніше читав у чатах , що розробники з Канади працюють на американські компанії а легализовують свою роботу через спеціальні канадські компанії прокладки, бо по іншому юридично не мають права працювати на американському ринку. Може хтось чув або знає де такі компанії знайти і підходять вони під вимоги OINP
-
тут
-
Тут это где
-
Checkout this Meetup with Toronto Modern Data Stack: meetu.ps/e/MtpVT/tVy5j/i
-
Toronto
-
Nerd event today
-
❗️Офіційно: За фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин столичні слідчі розпочали кримінальне провадження Дії громадянина України кваліфіковано як завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.