(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
— Нас звинуватили у брехні. (Окупанти — ред.) зробили обшук. Знайшли військовий одяг. Кричали мені: «Збирай дітей, зараз вивозимо вас. Діда — в один бік, тебе — в інший, дітей — у дитячий будинок!». Я намагалась пояснити, що нічого не знаю, але вони не вірили. Я благала, щоб не чіпали невинних дітей. Один з них кричав, що забере дітей, поріже їх по частинах і кожного дня буде мені повертати по куску, поки я не зізнаюсь. Зізнаюся у тому, чого я не знаю. Редакція розслідувань Суспільного разом із журналістами з інших країн пів року вивчали, як російські окупанти системно та агресивно росіянізують окуповані українські землі, використовуючи освіту, охорону здоров’я та соціальну допомогу як інструменти зросійщення. Розповідаємо, як Росія насильно насаджує свої правила на окупованих територіях через історію однієї родини із Запорізької області, яка не змогла виїхати й змушена прийняти нову російську реальність.
-
👰 З інвалідністю не бажаєте? Попит на наречених з вадами здоров’я зростає, - ДПСУ «Сваха» з Одещини підшукувала жінок-інвалідів для чоловіків, які хочуть виїхати за кордон, як супровід хворих дружин. Фіктивний шлюб коштував їм $ 4500. Канал нелегального перетину кордону виявили оперативники Одеського прикордонного загону і прикрило «шлюбну агенцію». Організаторці злочинної схеми та «дружині» з інвалідністю оголошено про підозру. Брати по Зброї | Написати нам
-
уже ж был
-
О только давай без этого
-
То есть у тебя отмазка и да тебя должны другие да ?
-
Мальчік в трусіках?
-
Они не ставят на облик ты едешь в учебку
-
днем вполне по 20 бывает, да
-
Да не, тут всё ещё отличная погода и тепло довольно, щас просто пол 9 вечера