(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене перед домом дорога з одностороннім рухом, а Гугл думає що двостороння, і постійно пропонує їхати проти шерсті.
-
Як і кількість рядів, скільки саме на ліво, і чи є з'їзд чи нема і подібне. Інколи схема може бути взагалі зовсім інша.
-
Я вже мовчу що оновлення мапи не встигає за оновленням інфраструктури, світлофори та знаки стоп дуже часто не співпадають.
-
Ну да, це пєчаль, я згадав що є у нього один затуп по моєму маршруту, треба їхати в двох лівих полосах а він каже в правій, в права уходе в сторону, короче довіряти йому на 100% не можна
-
попередні результати
-
Повторю опитування яке проводив в жовтні
-
може він краще пише код чим резюме
-
із 1000 надісланих було щось типу 3 інтерв'ю 😄
-
була десь новина що якийсь чуві написав тулзу яка за нього розсилає резюме сама
-
Десь читав на форумах ще рік тому що пошук займає(активний) до пів року. На практиці десь так воно є, але вибачте, пахати треба на пошук, а не чекати що хтось сам напише.
-
скажіть чи корисно побачити результати такого опитування. я уявляю, що це може трохи підняти дух тим, хто довго шукає
-
Надо ж было шизом оказаться в итоге
-
Ісус з 25-кілограмовим хрестом на плечах дійшов пішки з Варшави до Києва. Це американський мандрівник Джиммі, який раз за разом потрапляв у регіональні українські ЗМІ із заголовками "На Волині побачили Ісуса, який тягне хрест". Свій шлях він подолав за 70 днів і вже у столиці журналісти розпитали у нього про подорож та ставлення до росії. Ісус Джиммі виявився малоросом, заявивши, що половину свого життя любив росію. "Будь-яка війна погана, а справжніх переможців немає. Обидві сторони кожної війни щось втрачають. Я хотів би якось знову відвідати росію", — сказав американець у коментарі hromadske
-
Компанії лбьлять не стандартный спам а коли щось унікальне про них згадуєш в листі.
-
Якийсь рейт не дуже. Півроку тому був рейт щось 10 на 400
-
Мені написали, але звісно щоб працювати в гарній компанії з гарними умовами треба фігачити
-
Лучше убрать платные дороги в настройках
-
Ага, коли в Торонто з 401 на 403 зїзжаєш.
-
Говорят, можно за деньги человека нанять. И это отличное решение я считаю. На аутсорс отдать.
-
В мене апл карти якось самі включили. Скільки разів їздив по 401/403 і все ок було, а тут минулого тижня мене на 407 вивело неочікувано. Потім побачив, що не виключена опція чомусь
23 Jan 2023, 01:02
365403/644291
14 minutes ago