(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Скоріш вона не підійде, вона міжнародна, не факт що в неї є офіс в Канаді в Онтаріо.
-
це та компанія ? www.trinet.com/
-
Оце співпрацював з алгоритмістом, який пише код з 1969 року. Цікаво, як при такому досвіді проводять співбесіди
-
Думаю, там просто: - Стартапи успішні є? - Є - Патенти є ? - Є Done
-
Чи ні, на перфокартах)
-
На асмі
-
Привіт! Шукаю роботу UI/UX або просто Graphic designer. Є трохи канадського досвіду.
-
Привіт! А чи поширені зустрічі в цьому чаті? Хочу запропонувати зустрітися цієї суботи в Торонто на прогулянку/обід. Можете писати в DM або в фб www.facebook.com/natalia.iakunina Я займаюсь операційною діяльністю в стартапі, мій чоловік з геймдеву
-
Заезжай на кофе в Оттаву)
-
Це ти з укр роботи йдеш?)
-
Якщо чувак почав писати код в 16 років - йому зараз 70 хотілося б вірити, що в 70 вже не треба співбесіди проходити, але хто зна (
-
Та нє, я люблю свою компанію і не тільки через те що там поки що працює дружина 🌝
-
Спасибо, не знала о такой возможности. Теперь и сеье и мужу включила Call Controll
-
lady-day.com.ua/slojki-z-jablukami/#
-
Так: youtu.be/eSqexFg74F8?si=z1BxeTDLWbhiiuSE
-
Така градація тільки в українській айтішці 🙃
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Гориковбаска.
-
My cock size is 17cm 😏
-
Ого! Stan, твоя русофобія дійшла до 126%. Не забудь завтра перевірити 🍉
-
Перший сезон пошуку вразливостей в monobank! Є така світова практика — bug bounty program — це пропозиція бізнесу для розробників, що дає можливість отримати компенсацію за повідомлення про помилки в продукті. Особливо ті, що стосуються питань безпеки та вразливостей. Таку практику використовуть майже усі світові компанії: Apple, Google, Microsoft та інші. Сьогодні ми запрошуємо усіх охочих до першого сезону пошуку вразливостей в monobank і для цього навіть відкриваємо вам свій програмний код. Дати проведення хакатону: з 17.11.23 по 01.12.2023 включно Призовий фонд: 1 мільйон гривень Мета: пошук вразливостей в мобільному застосунку monobank Детальні умови участі та класифікація типів вразливостей Для участі реєструйтесь за посиланням до 30.11 включно. Гарного полювання!
23 Jan 2023, 01:02
365465/634676
3 minutes ago