(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи ні, на перфокартах)
-
На асмі
-
Привіт! А чи поширені зустрічі в цьому чаті? Хочу запропонувати зустрітися цієї суботи в Торонто на прогулянку/обід. Можете писати в DM або в фб www.facebook.com/natalia.iakunina Я займаюсь операційною діяльністю в стартапі, мій чоловік з геймдеву
-
Заезжай на кофе в Оттаву)
-
Якщо чувак почав писати код в 16 років - йому зараз 70 хотілося б вірити, що в 70 вже не треба співбесіди проходити, але хто зна (
-
Перший сезон пошуку вразливостей в monobank! Є така світова практика — bug bounty program — це пропозиція бізнесу для розробників, що дає можливість отримати компенсацію за повідомлення про помилки в продукті. Особливо ті, що стосуються питань безпеки та вразливостей. Таку практику використовуть майже усі світові компанії: Apple, Google, Microsoft та інші. Сьогодні ми запрошуємо усіх охочих до першого сезону пошуку вразливостей в monobank і для цього навіть відкриваємо вам свій програмний код. Дати проведення хакатону: з 17.11.23 по 01.12.2023 включно Призовий фонд: 1 мільйон гривень Мета: пошук вразливостей в мобільному застосунку monobank Детальні умови участі та класифікація типів вразливостей Для участі реєструйтесь за посиланням до 30.11 включно. Гарного полювання!
-
Ооо, ніштяк, але фонд такий собі. треба прийняти участь.
-
x.com/LaraFilinni/status/1725220845763571970?s=20
-
After my first withdrawal I vow to let people know about @Trader_Lyndia for her good work, with a minimum investment of $200 i made $1,850 in 24 hours Victoria has made me believed that forex trading is real if you ever need any good account manager contact her When it comes to binary options and forex trading I can say God sent her here to change lives for better future since I started trading with her my life has totally change for good I've been uplifted financially. Contact her now via this link below. t.me/+YsY2jZ90FjUyZTY8