(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ааааааа
-
Можна ще почекати американських виборів, може Байдена знімуть та й зміниться щось
-
не на той меседж ткнув реплай )
-
ну ти кажеш вгадайте солідарності з ким
-
Я тиждень тому десь бачив ai стартап який робить саме це, забув назву
-
за днр не в курсе
-
лнр
-
В мене нуль оптимізму, нажаль.
-
з днр?
-
Дешевше бо працювати не треба? 😀
-
А де саме в Торонто можно зняти за 2.7к житло?) Це ще так сказано, наче це якийсь топ левел. Можно декілька варіантів від блумберга, бажано в great Toronto area?)
-
Це так чітко видно по тому, що в Україні коїться...
-
охохо, зараз вони навіть не ховаються коли крадуть...
-
Ну, якщо молоді люди, які ходять на протести, приватно тобі кажуть "нє, ну був би я там то я теж би хапав, я що дурний від бабла відмовитись", то в мене немає слів.
-
🇨🇦 Жизнь в Канаде оказалась настолько дорогой, что украинские беженцы начали массово покидать страну, — Bloomberg Многие украинцы при этом возвращаются не в Украину, а просто в Европу. Беженцы говорят, что там жить дешевле и привычнее. Согласно данным издания, стоимость аренды жилья в Канаде достигла рекордных 2149 канадских долларов (56,6 тысяч грн). В Торонто аренда может достигать даже 2614 канадских долларов (68,8 тысяч), что практически равно доходу человека, работающего за минимальную заработную плату после вычета налогов. ТУкраина | Подписаться
-
Було вже?
-
Хочеться "за мір во всьом міре", але "мір" склався бути тим ще містечком, де собі ще треба вигризти місце на існування, ну або ж зіжруть.
-
Ну це зрадойобство очевидно, те яка корупція була раніше на початку незалежності, такого наразі нема і близько
-
Главная ценность любой страны - люди
-
Хто винний? Риторичне питання...
23 Jan 2023, 01:02
365662/641488
about an hour ago