(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну ваш випадок взагалі унікальний. Та вам призначили УЗІ чи ні? Чи проблема в тому що на одну тільки?
-
Мені УЗІ молочної залози призначали два рази, обидва рази причин особливо не було , можна сказати просто лікар захотіла .. це за мої 19 років тут .
-
У мене в чоловіка в родині багато хто хворів на різний рак, він в групі ризику , йому саме на маркери призначають. . Мені не призначають.
-
Якись прибаханий лікар. Мені в першій же волк ін клініці призначили пакет аналізів, хоча ні сімейної історії ні утворень не мала і вони не нащупали….
-
Аналіз на гормони. При проблемах з молочними залозами визначають може є гормональні збої Я тут все це пройшла. Маммо + УЗД+аналізи Нічого не знайшли. Сказали як будуть знов симптоми - буде МРт з контрастом, але лікар не знайшов причин
-
Точно лікар. Мене тут три лікаря дивились (після кожного аналізу) і кожен сказав щупати раз на місяць, якщо нащупаете - бігом до нас Тож певно краще прийти просто до іншого лікаря в волк ін. Сподіваюсь все вийде! Дуже неприємно перейматись за здоровʼя.
-
І сказала вона що тут узі просто так не дають. Її будуть сварити за те. І що огляд це просто щупати раз на три роки. А узі якщо щось турбує лише. А в мене нічого не болить зараз (бо я на КОКах, раніше боліло). Проте турбує підхід. Бо рукам я не довіряю. Очі на узі то інша справа
-
А ну і ще раз можна попросити вашого лікаря, щоб передивився (бо то ж не він приймав рішення про УЗД)
-
Чудесний маммолог 🫠 Але ви можете ще спробувати на самому узд сказати, що вас непокоїть. Вони часто адекватні, може хоч гляне для порівняння - навіть щоб зрозуміти чи та, що дивляться нормальна
-
Певно ви в Торонто ? В Оттаві черга 7 місяців на УЗД молочних залоз. Я їздила в Торонто за цим. Але в Оттаві у нас на мамограму місць повно
-
Через місяць же може заболіти) а вони не можуть вам сказати, що ви обманюєте поки не перевірять. Тим паче що щось там було
-
Ну слухайте)))) хіба ми в Україні не користувались страховою?) кажіть турбує, дуже! Болить, наприклад