(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Большое спасибо за блокады на границе
-
Какая же у них каша с визами то L1B/H1B это не подвиды еб 2/3 что-ли?
-
В книзі написано що поляки образились декілька разів по різним причинам і в результаті зроблено висновок що поляки образились бо собі щось нафантазували а Україна свої інтереси відстоювала а не повела себе так як їм хотілось. Я теж вважаю що нам ніхто не винний але в книзі явно написано що поляки обіженки.
-
Главное не забывать ботинки пана полировать)
-
- Маєте активний профіль EE, його вказуєте коли подаєтеся на номінацію. - Коли отримуєте номінацію — вам на вказаний профіль накидають +600 балів. - Як результат ви гарантовано попадаєте у найближчу вибірку для ЕЕ (бо у вас стає дохріна балів). Платити треба окремо збори для номінації, і окремо для ЕЕ. Для того щоб братня компанії був валідний для подачі на номінацію там потрібно щоб вона була валідна і я чув чутки(може бути буллшит, я не фактчекав ) що потрібно щоб там хочаб 5 людей з ПР / сітізен статусом працювало до одного мігранта, ну типу щоб не відкривали фабрики по прокачці людей для номінації.
-
ну, у них есть своё зерно, свои фермеры, не красиво да, но они такие, помогают они тоже нормально
-
Как сидеть на дотациях ЕС без конкуренции особой так нормально, а как рыночек начинается так страшно)
-
Никто не должен Украине ничего, но с зерном и блокадой перевозчиков они максимально некрасиво поступают
-
Так не дорівнює. Але там у bc-pnp є два потоки. Один через ЕЕ, і один через паперову подачу (сильно довше по часу, може пару років зайняти). Тому часто указують одразу з уточненням що bc pnp ee. Хоча це в цілому можно сказати дефолт варіант у більшості Дискусій іт фахівців
-
Или открытый рынок и фонды ЕС для всех или пусть идут совочек возрождать Надеюсь как сформируется правительство все станет лучше, коалиция вроде адекватная
-
На шеё сидят
-
Понятно что бабки им дают
-
Ну, а что они своего делают?
-
И развились так только благодаря ЕС
-
Смешно что поляки самый большой бенефициар денег ЕС