(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А можна питання? Де ви берете тут рукави для запікання?)) я наче обдивилася все в супермаркетах, не знайшла. Може, не там шукала.
-
Напишу потім в приватні
-
Дякую! Бігу шукать)))
-
oven bags
-
Amazon
-
twitter.com/clowwdie_/status/1726471400809288023?s=46&t=47EcUuSkDfV2kV6koGX_ng
-
Ну так, потрібно в Yukon їхати
-
15% разница с Онтарио в заплате
-
Так і ціни там суттєво нижчі.
-
Как-то в Саскачеване совсем грустно
-
Мінімальна зарплата в провінціях Канади станом на 1 жовтня 2023 року. 🇨🇦 @UkrainianCanada
-
Хром умер. Да здравствует Фаерфокс?
-
www.reddit.com/r/uBlockOrigin/comments/17wu2gz/google_confirms_they_will_disable_ublock_origin/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
Подразумевается "International wire"? Который 3.52 USD in total fees. Send USD from your bank account outside the US. Your bank will charge you extra fees.
-
ПіС якісь інфантіли. То вони на Зеленського ображаються, бо не туди глянув, не туди поїхав, не так руку потис. То вони Туска не хочуть, бо "я не хочу", не дивлячись на результати виборів. Партія обіжєнок і нехочух (ПОНІ) 😂
-
>Ютуб жмёт адблоки >Гугл прикрывает адблоки Следующим шагом будут сайты не работающие в браузерах, кроме Хромиума
-
Хоуп соу
-
хаха ефект стрейзанд in 3 . 2 . 1
-
Добре не забувати, шо в книзі мова йде про політичні еліти. Якшо зайти в коменти і почитати думки звичайних поляків, то вони ґеть інщі, тому, не дуже файно мішати до купи політичні рішення/образи державного менеджменту з думками середньостатистичного поляка.
-
можно будет ставить плагин в dev mode (как уже бывало) но аудиторию ublock это сократит 😕
23 Jan 2023, 01:02
366751/642422
17 minutes ago