Хтось стикався з відмовами у кредитці у CIBC?
Особисто моя думка, що вони трішки не тойво, не хочу не гарно писати
В березні місяці аплаїлись на карту від костко CIBC. Відмовили, ходили, дзвонили - оф причина 9 чи 8 в сіні (не памятаю). Хоча дружина вже пів року на той момент фул тайм працювала
На вихідних пішла відкрити кредитку звичайну в томуж CIBC і їй повідомили, що щось там з її акк, система не дає процесати бо певно в неї є борги. Пояснили їм ситуацію, що боргів нема в загалі, а по CIBC була відмова раніше.
Манагер, почав там щось досліджувати і видав, що проблема в тому, що нам АКСЕПНУЛИ кредитку ще раніше від костко і ми нею не користувались, а нам її не відправили, бо чомусь аплікація була не до кінця заповненна (ними ж)... Ну то пиз...ць. Ми йому знову все розказали, як і що відбувалось і що нам надали інфу раніше про цифри в СІН номері. Він такий, ок. Ща спробую вирішити. Кансельнув минулу аплікцію, спробував подати нову і тут оппа, в дружини подвійне імя яке не взлазить їм у філд у формі... Зібрали там консиліум, щось мудрили і видали, що може то і була причина, але не точно. Сказали чекайте
Кароче знов бачим хард чек від банку з тим самим статусом, що і в березні, походу буде відмова знов...
Я не доганяю, як в мультикультурній країні імігрантів, може бути проблема з імям довшим за довжину філда і як то так, що нам апрувлять, не можуть заповнити апку і тупо на абум придумують причини, типо борги, сін номер і т д...
Схоже було з карткою від Волмарту... Теж відмова була... А через пів року в репорті побачили відкриту кредитну лінію. Після того як показали репорт, вони сказали, що в них щось в системі було....