(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А можете рефералку кинути на neo будьласка ?)
-
Neo краще koho, він більш повноцінний. Як CIBC тікі апп у нього менш рагульна :) Та й так, відділень немае, необанкінг
-
Зрозуміла , дякую )
-
не працює та фіча KOHO може й намагалися репортувати в equifax/transunion але бюро ігнорує ці репорти по ходу. Актівіті з KOHO ніде не відображаєтся. Все інше дуже чітко, навіть платежи в TELUS бачу в репортах, а кохо ні. Юзаю KOHO просто як вірт картку. Нажаль
-
Дякую ) в мене appointment з CIBC на 24.01. Сподіваюсь на кращий досвід , ніж з RBC. NEO - це теж необанк як Koho?
-
Спробуйте CIBC, а потім, через декілька місяців встановіть NEO CIBC дасть мінімум $1000 А NEO дасть 1500+ якщо скор буде ок
-
t.me/uaitincanada/98278/98352
-
В мене є мтс ще, от мабуть його й використаю
-
Тільки для БК, але є дуже схожа картка від Desjardins для всієї Канади
-
VanCity Visa Infitine Privilege
-
Шо за картка?
-
І там я можу взяти будь-якого перевізника
-
Тобто в мене картка, що дає кешбек і можливість за той кешбек брати квитки через портал (знов таки з кешбеком)
-
Якщо хтось розглядає малі міста для життя тут є топ 10 по Канаді dailyhive.com/calgary/alberta-town-best-places-live-canada-high-river?auto=true
-
Не мало, але я живу в глуші)
-
Ну, скажемо, Калгарі-Майамі у Вестджета буде 650, а Дельтою чи Air Canada можна було взяти за 550
-
Це просто аж влітку буде, а в Барселону 770
-
Пристойно, але це був мабуть нещодавній діл, так?
-
Наприклад?
-
А, ну, мені вийшло дорожче, бо довго думала, а так з парижу в саскатун було 454cad
23 Jan 2023, 01:02
366/641969
2 minutes ago