(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що за МДМ? Бо знову почалось)) І це не виглядає весело
-
Така проблема у всіх в офісі, але тільки в мене і в товариша на останній Айос телефони просто зависають і ребатуюиься. Але це зʼявилось лише сьогодні і якось повʼязане з коннектом до епл тв якого в офісі і в ром ні немає
-
discussions.apple.com/thread/254407236
-
Тю, я давно купив ютуб преміум на сімю за 140 грн в місяць і не парюся, що це ви зраду розвели
-
Я адмін в офісі😂😂😂
-
це до адміна в офісі треба, тут наврядчи хтось підкаже)
-
що типу едблокери винуваті
-
неправда
-
я не знаю, але розкажи в чому була справа потім
-
Це здається стосується тільки 16.1 айоса. В нас 17й
-
My cock size is 9cm 😐
-
Чи є хтось, хто працює в Grammarly?
-
Пошукай пошуком тут. Тут вже здається питали і здається находився хтось
-
І це у всіх таке в офісі. І навіть не на 17й айос. І саме сьогодні. Це жестяк 😅
-
онлайн писали що 17 нестабільна
-
Я звичайно не розуміюсь в цьому, але все ж таки скажу: останнім часом в інстаграмі бачу багато рілсів де «хакери» використовуючи flipper zero запускають спам на телефони - може бути підключення до навушників, епл тв, поширення мобільного номеру на інші телефони і тд. Через те що цей спам йде постійно, телефон або зависає або просто перезавантажується Можливо хтось з офісу просто так балується, перевір може це також)
-
betterdwelling.com/canadian-housing-resembles-a-return-to-victorian-era-inheritance-culture-stat-can/
-
Якщо активований bluetooth, спробуйте вимкнути його саме через налаштування, якщо проблема пропаде - точно хтось з фліпером грається, а якщо ні - то може реально якийсь збій відбувся
-
з працівників хакерів немає, але можливо хтось може бути підключеним до нашої мережі поруч... Поки що ні в кого зі знайомих, хто не в офісі, такої проблеми немає. Але Епл Сапорт отримує купу реквестів як я можу зрозуміти
-
хз може випадково
23 Jan 2023, 01:02
367209/634833
about 4 hours ago