(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І знову ж таки? Де совкове мислення?
-
Чому я не здивований що у звичайну розмову вкидається Катран, кидає на вентилятор, всіх обліплює веснянками, всі починають сратися.
-
Ось ваші слова: що платити ліз, що фінанс, що за кеш одразу купити. Де порівняння з фінансом? І у формулі всеодно рахується загальна витрата, лол
-
3. Фінанс: та ж сама автівка, 50к, місячний платіж 1000$, через 3 роки продаемо автівку за 30к, залишок розмазуємо на 3 роки володіння, отримуємо ті ж самі 550$ в місяць
-
І при цьому ви порівнюєте лізинг із покупкою за кеш через загальну витрату на володіння авто за n років і щей упускаєте кейс із кредитом. Хоча зразу заявляли що рахували і витрата в місяць одинкова. А по факту ми прийшли до порівняння загальної витрати.
-
Тому що в совку ніхто не рахував на який термін він купляю авто, холодильник, пральну машину. Куплялось на все життя, і ніхто не замислювался по іншому. Так і ваше "загальна витрата"
-
У загальному випадку виплати по фінансу будуть вищими ніж по ліз, на один термін. Цифрі умовні, я для себе рахував
-
Аха-ха, ось він - справжній геній фінансів. Просто розмазуємо витрату на n років, а APR лохи придумали. І ціна в місяць чомусь стала 1000 а не 550 як було з початку.
-
Що таке "загальна витрата"? Що сюди входить?
-
Ну давай пояснення, геній фінасового світу. А то якесь дрочиво а не конструктивна розмова.
-
Може вже треба давати бан @sdwvit ? Людина не в Канаді, не про Канаду, не факт що взагалі айтішник, жодної допомоги - лише викид та срач.
-
Та я просто угораю. Ви що забули про grill club Katran. А якщо серйозно по сабжу то зараз з кредитом я б рахував в першу чергу скільки за n років я переплачу за те щоб володіти авто через APR, втрату в ціні при продажу і т.д. Потім додам в розрахунки інфляцію і мої фласні спроможності збільшувати гроші через портфель акцій, HYSA чи інші інструменти.
-
"Не треба думати потім "а куди діти авто" - Коля я розповідав тобі як я тут в Канаді МДХ продав за 1 день? По нормальній ринковій ціні? )
-
Якщо ти не в курсі, на ліз ти береш не всю вартість авто, а десь приблизно на 60%
-
Там дурня якась. Тож що входить у "загальні витрати"?
-
Ломити можна скільки завгодно, не факт що продають
-
Що ти за нісенітницю пишеш? Вище два меседжі
-
Я взагалі дивуюся звідки взялося оця тема з -40% за три роки. Тут он як піти на ринок то за свіжі бушні тачки ціни ломлять майже як за нові
-
Ти не відповів і впав на мороз?
-
І тільки в останню чергу мене б цікавило власне сума яку я плачу за місяць. Тому що для мене тут питання можливостей платити цю суму. Хоча по пправильно треба рахувати складний відсоток через залишок від доходу. Але знвоу ж таки дохід теж не лінійний і росте в цілому
23 Jan 2023, 01:02
367363/636837
9 minutes ago