(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я просто угораю. Ви що забули про grill club Katran. А якщо серйозно по сабжу то зараз з кредитом я б рахував в першу чергу скільки за n років я переплачу за те щоб володіти авто через APR, втрату в ціні при продажу і т.д. Потім додам в розрахунки інфляцію і мої фласні спроможності збільшувати гроші через портфель акцій, HYSA чи інші інструменти.
-
"Не треба думати потім "а куди діти авто" - Коля я розповідав тобі як я тут в Канаді МДХ продав за 1 день? По нормальній ринковій ціні? )
-
І тільки в останню чергу мене б цікавило власне сума яку я плачу за місяць. Тому що для мене тут питання можливостей платити цю суму. Хоча по пправильно треба рахувати складний відсоток через залишок від доходу. Але знвоу ж таки дохід теж не лінійний і росте в цілому
-
що таке 10 юнітов?
-
На території підприємства в Запорізькій області знайшли близько 200 тонн гуманітарної допомоги, яка пролежала там від квітня 2022 року. Голова ОВА Юрій Малашко каже, що договорів на цю гуманітарку не було, «і схоже, хтось хотів її приховати». Наразі всю допомогу передали Силам оборони. 🇺🇦@uic
-
ехать в биси за мечтой